Banda transportoare și ghidare

Banda transportoare și ghidare

Bara de ghidare anti-rulare este utilizată pentru a conecta banda de poziționare la centura de bază pentru a preveni abaterea materialului. Este convenabil pentru diverse probleme legate de transportul semințelor.

Detalii produs

"descrierea parametrilor" banda transportoare pvc plus bara de ghidare "

utilizare: transportor Material PVC
Marca XINBEX Tipul benzii transportoare Banda transportoare cu balizaj
Mediul aplicabil Acid, alcaline, căldură, frig, abraziune, ulei, foc, căldură Domeniul de aplicare: Mașina făcută
Procesare particularizată da Mostră sau spot: Loc
Fie piese standard: Piese ne-standard Rezistență la tracțiune: Puternic
lățime de bandă: 100-3000 Pas: 1
Pas: 1 Dimensiunea ochiului: 1
model: 1 specificație: Orice specificații pot fi personalizate
marcă: XINBEX pachet: standard
"Banda transportoare pvc cu bare de ghidare" detalii

Bara de ghidare anti-rulare este utilizată pentru a conecta banda de poziționare la centura de bază pentru a preveni abaterea materialului. Este convenabil pentru diverse probleme legate de transportul semințelor.

Pvc bandă transportoare, producători de rezistență, XINBEX! Banda transportoare pvc produsă de compania XINBEX este o manoperă durabilă, frumoasă, rafinată, de înaltă calitate, de înaltă calitate și preț scăzut. Compania aderă la filosofia de afaceri "profesionistă, cinstită și entuziastă" și aderă la principiul "primului client" de a furniza pvc de înaltă calitate pentru clienți. Banda rulanta. Toți angajații companiei noastre vor întâmpina clienții noi și vechi în orice moment în Xiamen. Sperăm că produsele și serviciile noastre vor fi adăugate la afacerea dvs.

image

XINBEX Co, Ltd. este specializată în furnizarea de benzi transportoare pvc cu fuste, deflectori, bare de ghidare, un număr mare de stocuri, produse speciale pot fi personalizate, folosind importate de înaltă frecvență fâșii banda transportoare de transport, deflectori, bare de ghidare, aspect frumos, robust Nu crapare, comparabile cu centurile importate! Urmăm strict standardul ** și ne producem în conformitate cu standardele internaționale avansate. Calitatea și serviciile sunt urmărirea noastră veșnică și putem deveni un producător de centuri industriale demni de încredere! Flanșa de fusturi a firmei noastre are o varietate de specificații, în multe cazuri trebuie să instalăm diferite tipuri de înălțimi diferite ale deflectorului, fustei, barei de ghidare anti-rulare a centurii, transportând materiale netede și voluminoase. Înălțimea materialului nu se va împrăștia nici măcar la unghiuri înalte. Acesta este grupul de pvc lateral bandă de ridicare bandă transportoare, bandă transportoare pvc transportor, pvc grup de benzi transportoare lateral, pvc bandă transportoare de ridicare este utilizat în principal în industria de ambalare, industria logisticii, industria electronică, industria alimentară, produse acvatice, legume, fructe, ceai, produse granulate, materiale pulverulente, cu rezultate bune, nu se pot asigura numai că într-un mediu înclinat ridicat, să nu scadă, împrăștiate. Folosim în principal articulații mecanice, conexiune termică mecanică *, lăsăm în mod direct marginile grupului, bara de ghidare, bara de ghidare și banda transportoare să se îmbine într-una, să utilizeze mai bine caracteristicile curelei, să nu deterioreze banda transportoare, astfel încât durata de viață a banda transportoare mai lungă. În același timp, prelucrarea specială poate fi folosită și pentru a realiza curele de ghidare, curele de ridicare, curele de protecție și așa mai departe.

微信图片_20190107141207

ABUIABACGAAg__jC1QUowJjviwIw2AQ4wgM (1)

微信图片_20190102105408


Hot Tags: banda transportoare și bara de ghidare, China, producători, furnizori, fabrică, cumpăra

Anchetă

You Might Also Like