Strat PVC ultra-moale 10 * 6 verde, aproximativ 45 de grade

Strat PVC ultra-moale 10 * 6 verde, aproximativ 45 de grade

Cureaua de ghidare: Suprafața de transmisie este adăugată cu o bară de ghidare a poziției, pentru a asigura orientarea corpului curelei, care este anti-părtinitoare.

Detalii produs

Compania XINBEX are un design unic în producția de materiale de transport pe versanții mari. Folosim în principal pvc, pu, pe, cauciuc nitrilic, centură de deflecție pe banda transportoare cu silicon, plus marginea grupului, plus bara de ghidare, fusta firmei Ghidajele pentru plăci sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni. În multe cazuri, trebuie să instalăm diferite tipuri de șicane și fuste de diferite înălțimi pentru a preveni devierea benzilor de ghidare pe curea și pentru a transporta materialele voluminoase în vrac. Chiar dacă materialul este înclinat la un unghi mare, acesta nu va fi împrăștiat. Acesta este grupul de pvc lateral bandă transportoare bandă de ridicare, bandă transportoare PVC panglică, bandă transportoare laterale grup pvc, bandă transportoare PVC este utilizat în principal în industria de ambalare, industria logisticii, industria electronică, industria alimentară, produse acvatice, industria tutunului, legume , fructe, ceai, produse de granule, transportul materialelor sub formă de pulbere, cu rezultate bune, nu numai că pot asigura într-un mediu cu pante înalte, să nu cadă, împrăștiate. Folosim în principal articulații mecanice, articulații mecanice de vulcanizare a căldurii, lăsând în mod direct marginile grupului, șicanele, barele de ghidare și curelele de transport să se integreze într-una, să utilizeze mai bine caracteristicile centurii, să nu afecteze banda transportoare și să facă viața banda transportoare mai lungă. În același timp, prelucrarea specială poate fi folosită și pentru a realiza curele de ghidare, curele de ridicare, curele de protecție și așa mai departe.

image

Cureaua de ghidare: Suprafața de transmisie este adăugată cu o bară de ghidare a poziției, pentru a asigura orientarea corpului curelei, care este anti-părtinitoare.Cureaua de transmisie: Încărcați suprafața și șicanul pentru a asigura ridicarea materialuluiCurea centurii: pentru a vă asigura că materialul nu se împrăștie și nu se înalță

image

    model: soft GK10 * 6

    Material: PVC

    Culoare: verde

    Greutate (KG / ㎡): 0,06

    descriere: benzi ultra-moi PVC 10 * 6 verde, aproximativ 45 de grade


Hot Tags: benzi ultra-moi pvc 10 * 6 verde, aproximativ 45 de grade, China, producatori, furnizori, fabrica, cumpara

Anchetă

You Might Also Like