Carne de tăiat carne de porc

Carne de tăiat carne de porc

Puternic, benzile de transport au fost utilizate în industria alimentară sau în sectorul alimentar pentru a transporta produse alimentare în vrac, conserve, ambalate, biscuiți, bomboane, prelucrarea fructelor și legumelor, prelucrarea cărnii de pasăre și a cărnii, oțel, tăiere plăci de oțel și alte industrii conexe.

Detalii produs

u=3098582683,4255898240&fm=27&gp=0

Detalii produs

Carne de porc

Detalii produs
Material PU Produs convențional: 0,8 mm (verde alb sau verde închis, 1,3 mm (alb sau verde închis), 1,5 mm (alb sau verde închis), 2 mm (verde alb sau verde închis) , O bandă transportoare cu placă de oțel 3.3 mm, închisă din oțel, o bandă transportoare cu placă de oțel de 4 mmp (alb, negru, verde închis), o bandă transportoare rezistentă la tăiere, de 5 mm, rezistentă la uzură. , Are o performanță puternică de tăiere și nu este ușor de îmbătrânit Cureaua de transport Dumat brand pu a fost utilizată pe scară largă în industria alimentară sau în sectorul alimentar pentru a transporta vrac, conserve, ambalate în cutii de cereale, biscuiți, bomboane, carne de pasăre și de prelucrare a cărnii, oțel, tăiere oțel placă și alte industrii conexe.


Stilul articulației benzii transportoare include în principal: îmbinări vulcanizate. Racorduri din oțel.


Stilul de prelucrare a benzii transportoare:


1. Adăugați fusta în formă de S în direcția longitudinală a benzii transportoare pentru a preveni căderea materialului de pe ambele părți ale benzii transportoare în timpul transportului. Înălțimea care poate fi adăugată variază de la 10mm la 120mm și poate fi personalizată în funcție de cerințele clientului.


2. Adăugați o șicană în formă de T de-a lungul benzii transportoare pentru a preveni alunecarea benzii transportoare la capătul inferior în timpul procesului de alpinism și de ridicare. Deflectorul în formă de T acționează ca o barieră. Înălțimea poate fi mărită de la 10mm la 120mm, în funcție de cerințele clientului.


3. Banda transportoare și bandă de ghidare (secțiunea transversală a benzii de ghidare este trapezoidală izoscele. Lățimea inferioară a înălțimii sunt: (6 * 4 8 * 5 10 * 6 13 * 8 17 * 11 22 * 14 30 * 16) prelucrarea poate fi în poziția laterală a suprafeței de transport a benzii transportoare sau în poziția longitudinală. În funcție de aplicarea clientului, aceasta poate fi adăugată de asemenea pe partea din spate a benzii transportoare, adică a transportatorului ne-transportat suprafață, pentru a corecta deviația și poziția!

ABUIABACGAAg__jC1QUowJjviwIw2AQ4wgM (1)

Anchetă