2018 China sportive internaţionale bunuri echitabil cabina Hall No. 2 2A101

- May 21, 2018-

2A101

Expozitia introducere

China SportShow este Chinei numai la nivel naţional, internaţional şi professional sporting bunuri expoziţie. Este cel mai mare şi cea mai mare autoritate bunuri eveniment sportiv din regiunea Asia-Pacific şi o comandă rapidă pentru branduri globale sport pentru a intra pe piaţa chineză. Sport brands arată o fereastră importante de putere în lume. Pe platforma de Expo, industria de sport cuprinzătoare de sporting bunuri, sporturi economie de piaţă resurse, sport cultură şi ştiinţă şi tehnologie este adus împreună. Este un rapel pentru promovarea brandurilor şi canal expansiunea firmelor bunuri sportive, şi un important canal de răspândire a conceptului de nou-nouţ sport cultură.

Expozitie prezentare generală

Expozitie de timp: 25-27 mai (09:00-17:00) pot 28 (09:00-13:00)

Expozitia adresa: Convenţia Naţională şi centrul de expoziţii (Shanghai), nr. 333 Yuze Avenue, Qingpu District, Shanghai

Numărul nostru de stand: sala 2 2A101


Brandul XINBEX a fost fondată în 1998 şi a fost întotdeauna angajamentul de a furniza calitate treadmill centuri pentru industria chineză treadmill, integrarea, dezvoltarea, producţia, prelucrarea şi vânzările de modele de afaceri integrate. Noi avem propria noastră producţie atelier, avansate echipamente, complet linia de produse, 20 de ani de experienţă în industria, şi de a adera mereu la aceeasi calitate, oferind clienţilor cu produse de cea mai rentabilă.

Noastre centura de banda de alergare are următoarele caracteristici

-Extensia scăzut

--Mut

-Auto-lubrifiere

-Suprafata super moale

-Suprafata super rezistente la uzură

--Materialul este conformă cu standardul ROHS UE