Hârtie pentru industria de imprimare a hârtiei

- Sep 28, 2018-

Banda de bază: Banda de bază aparține centurii plate de transmisie de mare viteză. De obicei, banda de bază are un strat de bază de nylon în mijloc, iar suprafața este acoperită cu cauciuc, piele de vacă și fibră; este împărțită într-o bandă de bază din cauciuc de nylon și o bandă de bază de nylon de vacă. Grosimea benzii este de obicei în intervalul de 0,8-6 mm. Structura materială a benzii de bază din nailon este inovatoare și unică. În comparație cu centura tradițională de acționare a panzei și centura curea trapezoidală, are avantajele forței puternice de tragere, rezistenței la îndoire, eficienței ridicate, zgomotului redus, rezistenței la oboseală, rezistenței la uzură și duratei lungi de viață. Utilizarea produsului: Este potrivită pentru situațiile în care mecanismul de transmisie este compact, viteza liniei este ridicată, iar raportul de viteză este mare. Cum ar fi: țigări, hota, hârtie, imprimare, mașini textile, echipamente HVAC, echipamente metalice, echipamente de vending și industria militară. Este, de asemenea, utilizat în industria electronică pentru linii de substrat, echipamente SMT și transport de bord.

裱纸机用带.JPG传动皮带.JPG
Bandă transportoare perforată: se referă la procesul special pentru găurirea cu precizie pe benzi de oțel. Poate fi utilizat în transportul, poziționarea și transportul sincron, adsorbția și transportul (vid). Acestea includ în principal: poziționarea benzii transportoare, banda transportoare sincronă, banda transportoare cu adsorbție (vid), bandă transportoare de scurgere pentru uscare, centura transportoare de deshidratare a legumelor, formarea banda transportoare.

复件 印刷包装用皮带.jpg透气传动带.jpgBandă transportoare din PVC: PVC este de fapt un material din polimer de vinil a cărui material este un material necristalin. Materialele din PVC sunt adesea adăugate cu stabilizatori, lubrifianți, agenți auxiliari de procesare, coloranți, agenți de impact și alți aditivi în uz curent. Are neinflamabilitate, rezistență ridicată, rezistență la intemperii și stabilitate geometrică excelentă. PVC este foarte rezistent la agenți de oxidare, agenți reducători și acizi puternici. Cu toate acestea, poate fi corodat de acizi de oxidare concentrată, cum ar fi acidul sulfuric concentrat, acidul azotic concentrat și, de asemenea, nu este potrivit pentru contactul cu hidrocarburi aromatice sau hidrocarburi clorurate.

QQ截图20180413162322.jpg