Expoziția internațională de producție a mașinilor industriale din Bangkok (Intermach)

- Jun 21, 2019-

criteriile de expunere

1. Echipament de transmisie: pompă hidraulică, motor hidraulic, cilindru și antrenare, supapă hidraulică, acumulator hidraulic, componente și sisteme hidraulice, hidraulică pe bază de apă, filtru hidraulic, fitinguri hidraulice, elemente de fixare pentru lubrifiere, cuplaje transmisie, rulmenți și piese de rulmenți echipamente de producție și prelucrare, echipamente de testare, măsurare și testare, etc .;

2. Piese industriale și echipamente de prelucrare a metalelor: supape, țevi, piese turnate și piese forjate, pompe, mașini de protecție a mediului, accesorii pentru mașini-unelte, mașini-unelte, sudare și tăiere gaze, tratament termic etc.

3, scule electrice: unelte de mână, unelte electrice, încuietori, echipamente de securitate, echipamente de protecție, aparate de iluminat, uși și ferestre, echipamente pentru grădinărit, echipamente de irigații, echipament de drenare, articole de uz casnic, materiale de decorare etc .;

4. Mașini și echipamente din plastic, mașini și echipamente din cauciuc, echipamente de prelucrare a cauciucului și materialelor plastice și echipamente de testare a calității, diverse produse din plastic și folie de plastic, materii prime chimice pentru prelucrarea cauciucului și a plasticului, aditivi și materiale auxiliare, matrițe și accesorii pentru cauciuc și materiale plastice prelucrare, produse din cauciuc, etc .;

5. Mașini agricole: mașini de recoltat, mașini de prelucrare după recoltare, mașini de lucru la fața locului, mașini de protecție a plantelor, mașini de creștere a animalelor (acvacultură), etc.

image

Expoziție introductivă

Expoziția Industriei Internaționale de Manufactură din Bangkok (Intermach) a avut loc în 1984 și a fost organizată cu succes de 33 de ori. Se bucură de o mare reputație în toată Asia de Sud-Est. Spectacolul a oferit o serie de oportunități de afaceri pentru un număr mare de companii și a atras cumpărători din ASEAN și din întreaga lume să caute oportunități de afaceri. Cererea de produse mecanice din China de către țările ASEAN este foarte mare. INTERMACH a fost inițial conceput ca o expoziție în care producătorii pot afișa produse de echipament care reduc costurile și măresc productivitatea.


Până în ziua de astăzi, în cadrul Ministerului Industriei din Thailanda, ASEAN International Trade and Investment Chamber of Commerce, Thailanda Investment Promotion Committee, Departamentul de Promovare Industrială, Asociația Industriei de Automatizare din Thailanda, Asociația Thailanda-Germania, Thailanda Asociația Industriei de Automobile, Thai Foundry Association, Thailand Subcontracting Asociația de Promovare, Industrie Cu sprijinul unor organizații precum Asociația pentru Promovarea Asociațiilor (ASIA), INTERMACH a devenit una dintre cele mai mari și mai reușite expoziții de subcontractare a mașinilor și industriei din țările ASEAN. Este, de asemenea, un loc pentru echipamente noi de tehnologie pentru a satisface clienții. Mulți expozanți internaționali au profitat de ocazia de a lansa cele mai noi mașini din Asia, ceea ce a oferit o nouă perspectivă pentru spectacol. Expoziția de mașini și echipamente din Thailanda este un eveniment rar care oferă oportunități și provocări și a devenit una dintre cele mai importante expoziții din regiunea ASEAN.

Analiza pieței

Thailanda este situată în partea centrală a Peninsulei Central-Centrale din Asia de Sud-Est. Se învecinează cu vestul și nordul cu Myanmar și cu Marea Andaman, estul este Laos, sud-estul Cambodgia, iar peninsula îngustă la sud este legată de Malaezia. Este unul dintre statele membre și țările fondatoare ale Asociației Națiunilor din Asia de Sud-Est. Potrivit statisticilor vamale din Thailanda, din martie, China este cea mai mare piață de export din Thailanda și cea mai mare sursă de importuri, făcând din Thailanda cel mai mare partener comercial. Cererea de produse mecanice din China este foarte mare în țările ASEAN. În prezent, aproximativ 95% din toate tipurile de mașini și echipamente industriale de pe piața thailandeză sunt importate din străinătate, iar volumul importurilor de diverse mașini este, de asemenea, în creștere. Multe companii încearcă să treacă Înființată o fabrică locală în Thailanda pentru a ocupa o cotă de piață mai mare.


Comunitatea Economică ASEAN a fost lansată oficial în 2015. Este compusă din zece țări din Asia. Inițiativa ASEAN va construi o economie dinamică și dinamică emergentă în lume. Comerțul dintre țările membre ale ASEAN va atinge zero tarife și liberalizarea investițiilor, astfel încât mărfurile, serviciile, capitalul și lucrătorii calificați să poată traversa liber barierele regionale. În plus, odată cu finalizarea cu succes a summit-ului de cooperare internațională "Belt and Road" de la Beijing, inițiativa "Belt and Road" a primit un răspuns pozitiv din partea lumii, iar comunitatea de afaceri a dat așteptări fără precedent fabricării chinezești. Pentru companiile chineze, Thailanda, care se află în zona centrală a Peninsulei Indo-China, are un avantaj geografic bun. În ultimii ani, relațiile China-Thailanda au fost mai bune și există un mare potențial de dezvoltare în cadrul inițiativei "Belt and Road Initiative".

XINBEX attends the exhibition