Metoda de îmbinare cu bandă a transportorului cu bandă

- Jun 29, 2018-

Metoda de lipire:


(1) Metoda de conectare a cataramei oțelului: Atunci când catarama de oțel este conectată, rezistența benzii transportoare va fi redusă datorită scăderii rezistenței articulației. Prin urmare, conexiunea cataramei de oțel este potrivită doar pentru transportorul cu bandă mai scurtă sau transportorul nu este convenabil să se dezasambleze. Catarama este selectată în funcție de grosimea benzii transportoare.


(2) Metoda de topire la cald: Se stratifică cele două capete ale benzii transportoare, apoi se îmbină două capete împreună, folosind un pistol cu aer cald pentru a face o fixare simplă. Banda transportoare asamblată este așezată pe echipamentul de topire fierbinte și presurizat pentru încălzire topire. Temperatura este de aproximativ 140 ° C, creșterea temperaturii ar trebui să fie lentă și temperatura fiecărui punct al plăcii de încălzire este menținută uniformă și timpul de conservare a căldurii este calculat de la 140 ° C, stratul de cârpă După ce a atins timpul de menținere, opriți încălzirea și lăsați-o să se răcească în mod natural la temperatura normală. Banda transportoare poate fi utilizată în mod normal.

(3) Metodă de lipire la rece: tăiați și îndepărtați banda transportoare într-o formă asemănătoare scării, după cum este necesar, și curățați suprafața cu C-cupru. Utilizați două seturi de adeziv special pentru banda transportoare și amestecați în mod egal după amestecare conform specificației. Pe stratul de peeling, ambele părți trebuie acoperite. După prima acoperire, așezați-l timp de 5 până la 10 minute. Când mâna atinge stratul adeziv și nu îl trage în segmente, aplicați-l din nou pentru a doua oară, plasându-l încă timp de 10 până la 15 minute. Atunci când stratul tactil adeziv nu mai are forma subțire, apăsați cele două straturi într-o cusătură pas cu pas, și folosiți un ciocan cu cap plat pentru al lovi în mod egal cu mâna; utilizați cleiul pentru a aplati cusăturile, apăsați uniform presiunea și puneți-l în poziție timp de 24 de ore. .