Scurtă prezentare a liniei transportoare logistică

- Nov 24, 2018-

Linia transportoare este în primul rând responsabilă pentru livrarea materialelor sale. În depozitul de lichidare, atelierele de producție și atelierul de ambalare, o multitudine de transportoare cu bandă, transportoare cu role și altele asemenea sunt aranjate și un lanț transportor este conectat pentru a forma linii succesive de transport. La intrarea și ieșirea din material există și acces la dispozitivul furcii, la ascensor și la linia transportoare deasupra solului. În acest fel, în depozit, atelier de producție și atelier de ambalare, se poate forma un sistem de linii de transport circular care să poată atinge ușor fiecare poziție de producție și să se închidă. Toate materialele, piesele, componentele și produsele utilizate în procesul de producție trebuie să fie ambalate într-o cutie de palete codificată în bar înainte de a intra în sistemul liniei transportoare. Sub efectul ordinului de producție anunțat de sistemul de management al producției, cutia de paleți care conține materialul intră în sistemul de conducte de transport de la intrarea desemnată.

2015624162250725

Sistemul de control automat al liniei transportoare logistică utilizează în principal abilitățile de control PLC, astfel încât sistemul să introducă automat și în mod flexibil produsele în cutia de paleți conform instrucțiunilor de producție, prin intermediul funcției de identificare automată a sistemului și a sistemului de linii de transport, în cel mai bun mod, cel mai rapid. Viteza, transportată cu exactitate de la o orientare spre alta în locul de producție, completează manevrarea spațio-temporală a materialului produsului, asigurând că producția de diverse produse este coordonată după necesități și se schimbă rapid după cum este necesar. Asigurați funcționarea eficientă a echipamentelor și a producției. În acest proces, cel mai bun mod de a controla devine abilitatea sistemului de control logistic automat, în timp ce unele dintre celelalte sisteme funcționează în jurul căii.

Transportor logistic

Transportor logistic

QQ图片20160314145420

La fiecare intrare a liniei transportoare, operatorul încarcă materialele în diferite cutii de paleți, în conformitate cu planul de producție, apoi introduce codurile de bare ale acestor cutii de paleți în sistemul de management al producției, printr-un scaner laser de mână cu bară de mână. Sistemul de management al producției va genera o comandă de producție a paleților pentru fiecare cod de bare al cutiei de paleți primite în conformitate cu planul de planificare a producției și va fi pus în formularul de instrucțiuni de producție pentru sistemul de control automat al logisticii. Conținutul fiecărei instrucțiuni de producție este alcătuit din trei părți: codul de bare de pe cutia de paleți, orientarea de import și orientarea de ieșire a cutiei de paleți de pe linia transportoarelor.