Se calculează viteza de transportoare

- May 25, 2018-

1.Putere motor de transportoare ar trebui să fie cuprinzător calculată pe baza lăţimea centurii, distanta de transport, unghiul de înclinare, transport volumul şi caracteristicile de material şi de umiditate.

2.Transportoare este o maşină condusă de frecare, care transportă materialele în mod continuu. În principal de rack, benzi transportoare, role, role, tensionare dispozitiv, transmisia şi alte componente. Se poate forma un proces de materiale de transport pe o anumită linie de transportoare din iniţial feed punctul a la punctul final de descărcare de gestiune. Se poate nu numai transport materiale vrac, dar, de asemenea, articole de transport. În plus faţă de îndeplinirea pur materiale de transport, este, de asemenea, poate coopera cu prevederile procesului tehnologic în procesele de producţie din diferite întreprinderi industriale pentru a forma o linie de producţie de debit ritmic.

3.transportoare pe banda rulanta, de asemenea, cunoscut sub numele transportoare, banda rulanta centura mişcare în conformitate cu principiul de frecare, potrivit pentru toate tipurile de transport, în funcţie de proprietăţile materialului, de asemenea, pot fi împărţite în transportoare uşoare şi grele benzi transportoare.