Poate să decoleze benzile de transport

- Dec 28, 2018-

image

Cum să explicăm principiul că "aeronava poate încă să decoleze din direcția opusă și aceeași bandă transportoare"? Acest titlu a fost discutat în mod repetat de mai mulți ani, dar mulți oameni nu au revizuit subiectul și tema sa schimbat. Dar sensul nu sa schimbat. De fapt, cantitatea de informații oferită de acest subiect nu este o mulțime și nu sunt date punctele-cheie, cum ar fi viteza aeriană la momentul respectiv. Indiferent dacă aeronava pornește motorul etc. În direcția opusă, aceeași banda transportoare cu viteză, aceeași viteză poate fi înțeleasă ca viteza benzii transportoare și viteza anvelopei aeronavei este aceeași, aeronava poate fi menținută la un punct stabil. De fapt, aceasta poate într-adevăr să decoleze, dar nu poate nici să mărească distanța de decolare, nici să reducă distanța de decolare.

image

Atâta timp cât înțelegeți semnificația și nu vă confundați, este foarte simplu. În primul rând, indiferent de puterea aeronavei, deschideți întrebarea dacă se poate decola fără probleme și viteza la sol, nu are nimic de a face cu viteza anvelopei, deoarece anvelopa produce doar frecare. Conducerea înainte, cum ar fi bicicletele, autovehiculele etc., atâta timp cât se desfășoară pe teren, în cazul în care avionul se taxează la sol, nu este diferit de mașină. Întrebarea nu indică dacă aeronava a pornit motorul. Dacă nu este pornit, este imposibil să zbori.

image

Dar dacă conduci motorul, poți zbura cu siguranță. Banda transportoare este echivalentă cu pista. De fapt, problema este în jurul unui cerc mare. Cureaua în mișcare și anvelopele mobile fac totul înapoi în punctul original. Avionul este în continuare. Când avionul este pornit, avionul trebuie să alerge înainte, dar viteza anvelopei va crește mult. Distanța pe care trebuie să o decolezi este încă atât de mult și nu există nicio diferență între decolarea pe o pistă staționară.