Cauzele și corectarea deviației benzii transportoare

- Nov 22, 2018-

Mulți oameni merg adesea la banda mică de reacție pentru a face ce trebuie să facă, de ce nu merg bine, astăzi vă oferim un rezumat.

Metoda de abatere a benzii și metodele de corecție au, în general, următoarele tipuri:

(1) atât cele fără sarcină, cât și cele grele sunt compensate pe aceeași parte

Aceasta indică faptul că etanșeitatea celor două laturi ale benzii este incoerentă. Șurubul sau contragreutatea mecanismului de tensionare trebuie să fie reglată în conformitate cu legea "funcționare strânsă și fără rupere".

(2) Banda este deviată la stânga și la dreapta și nu fixează direcția

Rețineți că banda este prea slabă, iar șurubul mecanismului de tensionare trebuie ajustat pentru a strânge banda.

image

(3) Banda se întoarce întotdeauna într-o parte atunci când este goală.

Suportul rolei de pe partea offset trebuie să fie deplasat înainte de o distanță de-a lungul direcției de rulare a benzii, dar nu trebuie să depășească 2 cm, sau suportul rolei pe cealaltă față trebuie să fie ridicat corespunzător.

(4) Banda nu se desprinde când este goală, dar întotdeauna se deplasează într-un singur loc când este greu.

Banda este excentrică. În acest moment, ar trebui să găsiți o modalitate de a încărca uniform banda, de a regla poziția buncărului sau de a regla poziția transportorului.

(5) Banda este în afara rolei

Rețineți că tamburul nu este instalat corect, iar nivelul și paralelismul tamburului trebuie ajustate.

(6) Când cilindrul sau cilindrul sunt parțial lipite de material, acesta este părtinitor

Apoi, materialul aderent trebuie îndepărtat mai întâi pentru a observa dacă fenomenul de abatere este eliminat. Dacă este eficace, dovedește că materialul este prea mare după blocarea materialului, ceea ce determină creșterea forței adezive a benzii.

image


(7) Marginea benzii este uzată grav sau cusătura benzii nu este paralelă, ceea ce poate duce la scurgerea benzii. În acest moment, banda trebuie reparată în timp. În plus, este posibilă returnarea benzii în poziția sa normală prin instalarea unei role de limitare și a unei role de deformare.

image

Cilindrul de limită, după cum sugerează și numele, este să instalați o rolă de limitare pe ambele părți ale casetei pentru a forța banda să se reseteze. Cilindrul offset este echipat cu două seturi de role automate de aliniere pe transportor, care pot corecta automat abaterea benzii. Când banda se îndepărtează de rola de oprire mică pe o parte, brațul lateral este deplasat înainte în direcția în care rulează banda și banda se deplasează spre cealaltă față până când se întoarce în poziția normală. Trebuie notat că atunci când ajustați abaterea benzii, nu trebuie să vă grăbiți. Ar trebui să o ajustați încet și să o observați cu atenție până când sunteți mulțumit.