Caracteristicile și avantajele benzii transportoare rezistent la căldură

- Aug 10, 2017-

Căldura transportoare rezistentă la căldură este acum folosită pe scară largă în multe benzi transportoare pentru întreprinderi, mulți utilizatori nu înțeleg performanța și utilizarea funcțiilor, acum rezumă compania dvs. pentru caracteristicile și avantajele căii de transport rezistentă la căldură, sperând să vă ajute să cumpărați și folosiți The

Bandă transportoare rezistentă la căldură prin panza de bumbac sau bumbac cu panza de bumbac sau pânză poliesterică ridicată și o anumită rezistență la căldură a compoziției capacului din plastic.

Utilizarea produsului: Deoarece plasticul de acoperire are o anumită rezistență la căldură, și pentru transportul metalurgiei, turnării, materialelor de cocsificare a construcțiilor, industriei chimice, cum ar fi găleata metalică fierbinte sau materialelor fierbinți la temperaturi ridicate.

Implementarea standardului: HG / T2297-1992 "bandă transportoare rezistentă la căldură"

Rezistența și avantajele curelei de transport rezistente la căldură:

1, rezistență la rupere excelentă și rezistență la uzură

Nu numai că are o rezistență ridicată la căldură, în transportul pe termen lung al materialelor la temperatură înaltă în proces, dar a demonstrat, de asemenea, o bună rezistență la rupere și rezistență la uzură, ceea ce poate reduce costurile de întreținere și timpul de nefuncționare, reducând costurile de exploatare.

2, structura centurii de înaltă rezistență

Materialul scheletului poate fi fabricat din material din sârmă de sârmă sau material din fibre sintetice. Materialul din fibră sintetică are o rezistență a benzii de 2000N / mm la temperatură ridicată și are o stabilitate dimensională bună.

3, performanțe excelente de plastic rezistent la căldură poate preveni fisurile și se poate întări

Poate fi o lungă perioadă de timp pentru a transporta temperatura de material de 200 ℃, iar centura pentru a menține flexibilitatea, suprafața de gel rareori crack și întăriți, puteți avea o viață lungă de lucru, reduce costurile de înlocuire.