Caracteristici și aplicații ale benzii transportoare din PVC

- Dec 11, 2017-

Bandă transportoare din PVC este panza de fibre sintetice ca miez, acoperire din plastic din PVC, transportând greutatea ușoară sau greutatea medie a unui tip de bandă transportoare. Miezurile de fibre sintetice utilizate în această bandă sunt poliester, nailon, Velen, fibră de carbon și altele asemenea. Firele utilizate pentru țesut sunt fabricate din filamente și au, de asemenea, fibre scurte. Direcția bătăturii Pentru a spori rigiditatea, există fire de bătătură monofilament de 0,2-0,3 mm, centura fiind în general de 1 până la 3 straturi de țesătură, fiecare grosime de țesătură fiind de 0,5 ~ 0,8 mm.

În ultimii ani, a fost utilizat pe scară largă în benzi transportoare de lumină din PVC, datorită rezistenței sale ridicate, alungirii mici și rezistenței la temperatură bună. Corespunzător altor fibre mai puțin.

PVC grosime transportoare grosime de cea mai mare parte 0.6 ~ 5 mm, în cazul în care numărați modelul convex, grosimea poate ajunge la 6 ~ 7 mm. Rezistența la tracțiune, în funcție de straturile din panza de bază, poate fi de până la 20 ~ 300 N / mm sau mai mult, utilizarea corespunzătoare a tensiunii, aproximativ 2 ~ 20 N / mm
图片.png

http://www.xinbexbelting.com