Expozitia de marfuri din China China (Tanzania)

- Jul 03, 2019-

Timp de expunere:

05 iulie 2019, 07 iulie 2019

Repere ale expoziției:

Expoziție africană de mărci chinezești organizate de Ministerul Comerțului din țările africane


126 de companii au participat la grupurile cheie din 12 provincii și orașe la nivel național


Locul desfășurării: Tanzania - Dar es Salaam

Industria expoziției: cuprinzătoare

Scară de expoziție: 5000 de metri pătrați

Organizator: Ministerul Comerțului al Republicii Populare Chineze

XINBEX participates in African exhibitions

criteriile de expunere

1. Mașini și vehicule: utilaje și mașini agricole, mașini pentru prelucrarea și ambalarea produselor alimentare mici, mașini miniere, mașini de construcții, echipamente medicale, automobile, motociclete, anvelope, baterii și alte piese de schimb;

2, electrocasnice, comunicații electronice, energie solară și produse conexe: aparate mici, baterii, aparate de aer condiționat, frigidere și gheață; produse de energie solară, produse energetice noi ecologice; comunicații și produse electronice, computere, motoare, echipamente de comunicații etc .;

3, bunuri de consum: bunuri de uz casnic de uz casnic, bunuri de bucătărie, cadouri și meșteșuguri, papetărie, jucării, îmbrăcăminte, încălțăminte, articole de curățat, articole sportive, bagaje, produse de frumusețe, textile, îmbrăcăminte și țesături; cafea, ceai, băuturi, alimente, băuturi etc .;

4, materiale de construcții hardware, chimice, medicale, cuprinzătoare: scule hardware, hardware zilnic, hardware de construcție, hardware decorativ, scule electrice și manuale, mașini-unelte; instrumente de grădinărit; echipamente de bucătărie pentru baie, mobilier de bucătărie, dulapuri etc .; constructii Materiale, ceramica, piatra artificiala, gresie, faianta, mozaicuri etc .; conducte de ventilație, ventilatoare, supape, pompe etc.

Expoziție introductivă

Targul Internațional de Comerț Dar es Salaam (DITF) este sponsorizat de Ministerul Tanzaniei pentru Promovarea Comerțului. Este o expoziție anuală cuprinzătoare în Tanzania și unul dintre târgurile importante din Africa de Est. Gama de radiații poate ajunge pe întreg continentul african. Târgul este organizat anual și este un program de certificare al Federației Internaționale de Expoziții (UFI). Expo oferă o oportunitate importantă companiilor tanzaniene și străine și organizațiilor de promovare a comerțului de a realiza cooperarea economică și comercială și alte activități.


Târgul internațional de comerț Dar es Salaam din Tanzania este un important eveniment de promovare a comerțului în Tanzania. Expo oferă o oportunitate importantă companiilor tanzaniene și străine și organizațiilor de promovare a comerțului de a realiza cooperarea economică și comercială și alte activități. Expoziția 2018 acoperă o suprafață de 160.000 de metri pătrați, cu o suprafață totală de expunere de 35.000 de metri pătrați și peste 2.000 de expozanți, inclusiv peste 300 de producători străini în peste 30 de țări. Publicul a acumulat peste 300.000 de persoane, inclusiv zeci de mii de cumpărători de comerț. Scara târgului este aceeași ca în trecut.

Analiza pieței

1. Perspectivele de dezvoltare economică ale Tanzaniei sunt bune

Deși Tanzania este una dintre cele 49 de țări cele mai puțin dezvoltate din lume anunțate de Națiunile Unite, perspectivele de creștere economică viitoare în Sonia sunt încurajatoare. Lin Yifu, vicepreședinte senior și economist-șef al Băncii Mondiale, a spus odată că Tanzania este una dintre cele 11 țări africane care au înregistrat o creștere economică constantă în ultimii 10 ani și va continua să crească în următorii câțiva ani.


Dezvoltarea constantă a Tanzaniei este strâns legată de orientarea politică pragmatică a guvernului. Agricultura reprezintă baza economiei Tanzaniei. Valoarea sa de producție reprezintă aproximativ 45% din PIB. Populația agricolă reprezintă mai mult de 80% din populația țării. În ultimii ani, guvernul tanzaniei a acordat din ce în ce mai multă atenție dezvoltării agricole și a luat măsuri pentru consolidarea reglementării pieței și pentru promovarea liberalizării comerțului. Într-un ritm considerabil, reforma sistemului de achiziție a produselor agricole, revigorarea domeniului circulației agricole, permiterea prețurilor locale de achiziție a produselor agricole auto-determinate, participarea privată la cumpărarea și vânzarea de produse agricole, relaxarea adecvată a controlului asupra prețurilor, cursul de schimb, consolidarea concurenței pe piață și reducerea monopolului. Injectați o nouă vitalitate în economia agricolă. În plus, în ultimii ani, guvernul a devenit mai pragmatic, accentuând interesele economice ca nucleu, dezvoltând relații cu toate țările donatoare, organizațiile internaționale și corporațiile multinaționale și căutând mai mult ajutor străin și investiții străine. Ne vom concentra pe construirea unei bune vecinătăți și prietenii și vom depune toate eforturile pentru a promova cooperarea economică regională. Participați activ la medierea problemelor regionale. Atașați importanța relațiilor cu țările asiatice și învățați din experiențele de dezvoltare din țările asiatice.


2. Stabilitatea socială și politica stabilă a Tanzaniei

În comparație cu alte țări africane, situația politică internă a Tanzaniei este relativ stabilă. Din 1990, guvernul tanzanian a implementat planuri de rectificare economică cu sprijinul Fondului Monetar Mondial și al Băncii Mondiale și a pus în aplicare privatizarea pentru a crea un mediu de investiții bun. În calitate de membru al Comunității Est-Africane și al Comunității de Dezvoltare Economică din Africa de Est, aproape toate industriile, cu excepția dezvoltării economice a Tanzaniei, sunt deschise lumii exterioare. Investițiile în Tanzania se pot bucura de multe politici preferențiale, cum ar fi stimulentele fiscale, asistența politică și sprijinul financiar.


3. Prietenia chino-tanzaniană are o istorie lungă și toate tipurile de cooperare se adâncesc.

În rândul țărilor africane, Tanzania are o relație deosebit de strânsă cu China. De la stabilirea legăturilor diplomatice în anii 1960, relațiile de prietenie și cooperare dintre cele două țări în diverse domenii, inclusiv politica și economia, s-au dezvoltat fără probleme și au continuat schimburile de vizite la nivel înalt. Întrucât volumul schimburilor comerciale dintre cele două țări a depășit 1 miliard de dolari în 2008, rata anuală de creștere a fost de aproximativ 10%. În plus, proiectele de asistență din China pentru Tanzania nu s-au oprit niciodată. De la Centrul Internațional de Conferințe Nyerere până la centrul de instruire pentru intervenții chirurgicale cardiace, la Centrul de demonstrații tehnologice din Tanzania, cooperarea dintre cele două țări se accentuează, nu numai benefică. Dezvoltarea continuă a relațiilor de prietenie dintre China și Tanzania a promovat, de asemenea, dezvoltarea economică și socială a celor două țări.

XINBEX conveyor belt participates in the exhibition