Expoziția de mărfuri chinezești (Köln, Sri Lanka)

- Jun 24, 2019-

Timp de expunere:

29 iunie 2019 - 01 iulie 2019

Repere ale expoziției:

Mergând la mare și deschizând rapid piețele de peste mări


Locul desfășurării: Sri Lanka - Colombo

Industria expoziției: cuprinzătoare

Dimensiunea expunerii: -

Organizator: China International Exhibition Centre Group Corporation

XINBEX attends the exhibition

criteriile de expunere

1. țesături textile, pantofi și pălării și pungi de expunere: toate tipurile de țesături și accesorii, fire, fibre, textile de uz casnic, toate tipurile de îmbrăcăminte pentru bărbați, îmbrăcăminte pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, lenjerie, pălării, eșarfe, , saci, genți și accesorii, Echipamente textile și sisteme de producție de design.

2, zona de expoziții pentru bunuri de uz casnic: ustensile de bucătărie și consumabile de masă, produse pentru coacere și gătit, aparate pentru vin și bar, produse din sticlă, ceramică, obiecte de uz casnic, stocare, spalatorie și curățare, articole de baie, umbrele, , produse chimice de zi cu zi, obiecte de artizanat, produse de mobilier, decorațiuni interioare, produse de grădină și de exterior, produse pentru sport și agrement, pungi sportive și articole de voiaj, produse pentru bebeluși și copii, prosoape de hârtie, scutece, tampoane, servetele sanitare;

3, zona de iluminat publicitar: iluminat publicitar, iluminat arhitectural, iluminat auto, iluminat spital, iluminat interior, iluminat bucatarie, iluminat gradina, lumini de fundal, lumini de perete, lumini de Craciun, iluminat comercial, iluminat decorativ, Iluminatul, precum și iluminatul solar, diverse becuri de iluminat, produse solare, fotovoltaice, cogenerare, bioenergie, biocombustibili, energie eoliană, hidroenergie etc.

4. Suprafața de expunere a materialelor de construcții: articole sanitare și articole sanitare și accesorii, facilități de bucătărie și accesorii, toate tipurile de industria ușii, țesături de tapet, uși din lemn, scări și produse din lemn, produse din sticlă, materiale de construcții noi, Gresie, aparate de uz casnic etc.

5. Expoziția de mașini și echipamente: echipamente de prelucrare, mașini de sticlă, mașini de construcții, utilaje de construcții, produse de protecție a șantierului, instalații de șantier, pompe de apă, mașini miniere și de inginerie, concasoare, pavaje, mașini agricole mașini de ambalat, mașini de ambalat etc.

6, aria de expunere hardware și electromecanică: bucătărie și articole de baie; accesorii hardware: accesorii electronice, accesorii pentru mobilier, accesorii din piele, accesorii pentru ceasuri și ceasuri, accesorii electrice, accesorii pentru echipamente; echipamente mecanice: echipamente mecanice și electrice, produse de comunicații de securitate, echipamente antistatice; Hardware de construcție: cablu de cablu; matrite metalice, abrazive, accesorii hardware, instrumente DIY; produse complete.

7. Expoziția de piese auto și motociclete: piese de automobile și motociclete, componente și piese, echipamente de reparații auto, produse de întreținere, anvelope pentru roți; sistem de boxe și echipamente, sistem de divertisment în mașină, produse din industria de prelucrare a automobilelor; benzinării, bateriilor, aerului condiționat Sisteme de răcire, produse decorative pentru automobile și motociclete; sisteme electromecanice, motoare, sisteme de siguranță etc.

Expoziție introductivă

Expoziția China Commodities (Cologne, Sri Lanka) a fost organizată de Sri Lanka Ceylon Building Society și Compania Expozițională LECS (care a câștigat premiul prezidențial pentru expoziție timp de patru ani consecutivi). Expoziția LECS are 15 ani de experiență în expoziții de grup, a organizat sute de expoziții la domiciliu și în străinătate și a operat 80% din expozițiile din Sri Lanka. Asociația Materiale pentru Construcții Ceylon este alcătuită din constructori și ingineri remarcabili din Sri Lanka (responsabili de proiectele de construcții din Sri Lanka). În timpul expoziției, constructorii și inginerii de la Camera de Comerț din Ceylon vor vizita expoziția pentru a face achiziții. Expoziția a fost primită de Ministerul Construcțiilor, Ministerul Dezvoltării Economice, Ministerul Industriei și Comerțului și Biroul Muncii. Sponsorizare puternică și sprijin din partea agențiilor guvernamentale, cum ar fi Administrația pentru Dezvoltarea Investițiilor de Stat și Camera de Comerț și Industrie. Există mai mult de 300 de cabine în 2017, peste 200 de expozanți din întreaga lume, expozanți de peste mări din China, Singapore, Coreea de Sud, Malaezia, India și alte țări, inclusiv 40 de expozanți chinezi, un total de 60 de cabine, potrivit statisticilor Peste 15.000 de vizitatori profesioniști au venit la expoziție în timpul expoziției.

Conveyor belt participates in the exhibition

Mergând la mare și deschizând rapid piețele de peste mări


Odată cu aprofundarea globalizării economice, companiile chineze și-au îndreptat atenția către piețele de peste mări, pline de oportunități de afaceri. Expoziția de bunuri chinezești (Köln, Sri Lanka) permite companiilor care nu sunt familiarizate cu piața locală și care nu sunt familiarizate cu obiceiurile și obiceiurile locale. Cu toate acestea, prin participarea la Târgul de mărfuri din China, companiile chineze, cu îndrumarea expoziției și asistența partenerilor locali, vor deschide mai rapid piețele de peste mări și vor profita de oportunitatea investițiilor.


Ușor de expus


Pentru a aduce participanților o mai mare participare, organizatorul va solicita fonduri speciale pentru dezvoltarea comerțului exterior pentru expoziție, ceea ce a redus considerabil costurile întreprinderilor chineze de a explora piețele emergente. Întreprinderile nu pot să-și expună propriile produse superioare la expoziție, să dezvolte afacerea de pe piața din Sri Lanka, ci să obțină și subvenții de la stat și să reducă costul deschiderii pieței.

Analiza pieței

Sri Lanka - o țară insulară tropicală, în formă de o lacrimă în peninsula indiană, așezată în vastul Ocean Indian. Prin urmare, are reputația "perla din Oceanul Indian" și este considerată a fi cea mai frumoasă insulă de către Marco Polo. Sri Lanka are o coastă frumoasă, un oraș antic misterios, bogat moștenire naturală și o cultură unică și fermecătoare. Cele patru sezoane, numai sezonul ploios și sezonul uscat, sunt stațiuni turistice europene și locuri de agrement, un loc mai frumos decât Maldive!


Sri Lanka este cunoscută sub numele de "răscruce de răsărit" și este principalul port din Oceanul Indian și din Asia de Sud tranzit comercial. În prezent, Sri Lanka devine centrul de bază al "Belt and Road" din Oceanul Indian. În cadrul inițiativei "Belt and Road", oportunitatea transferului de capital și transferului de producție de peste mări a Chinei a adus perspective largi pentru cooperarea între China și Slovacia. China este cea mai mare sursă de investiții din Sri Lanka și în prezent investește în Colombo, capitala Sri Lanka, pentru a deveni un oraș financiar internațional. Contribuția guvernului la dezvoltarea Sri Lanka este un moment bun pentru companiile chineze să intre pe piața din Sri Lanka. Sri Lanka China Commodities Fair a avut loc cu succes de șase ori, cu expozanți din Sri Lanka, Fujian, China și Liaoning, China.


Sri Lanka Industria ușoară Informații zilnice privind piața bunurilor de larg consum: mărfurile de mărfuri de pe piața din Sri Lanka sunt foarte populare și aproape toate cele mai bine vândute produse de pe piață provin din China. Nivelul de consum al locuitorilor locali din Colombo este în general ridicat, iar recunoașterea mărcilor străine este relativ mare. Producătorii chinezi de bunuri de consum ar trebui să se uite la obiceiurile de consum ale rezidenților din Sri Lanka în diferite regiuni, să exporte produse adecvate și să le promoveze.


Sri Lanka a produselor electronice de larg consum și a informațiilor de pe piața internă: Direcția consumului populației a început să treacă la electronică digitală și bunuri albe. Ca principal furnizor al aceluiași tip de produse în Sri Lanka, China este accesibilă și elegantă, satisfăcând nevoile publicului larg. Importurile de electronice de consum și de electrocasnice din China de la Sri Lanka au atins peste 100 milioane USD anual din 2010, iar suma este în creștere. Din ianuarie până în septembrie 2016, Sri Lanka a importat în China aproximativ 560 de milioane de dolari de electronice de consum și aparate de uz casnic, care se așteaptă să atingă noi înălțimi.


Relațiile economice și comerciale ale Chinei cu Sri Lanka s-au stins de asemenea rapid. Începând cu sfârșitul lunii iunie 2014, China a devenit a doua sursă importantă de importuri din Sri Lanka și al doilea partener comercial cel mai mare. Potrivit celor mai recente date publicate de Biroul de Statistică din Sri Lanka, comerțul bilateral cu mărfuri între Sri Lanka și China a fost de 1,57 miliarde USD, o creștere de 9,8% în perioada ianuarie-iunie 2014. Printre acestea, exporturile din Sri Lanka către China au fost SUA 83,75 milioane de dolari, o creștere de 60,4%, reprezentând 1,6% din totalul exporturilor din Sri Lanka, o creștere de 0,4 puncte procentuale; Importurile din Sri Lanka din China au fost de 1,49 miliarde de dolari, o creștere de 7,9%, reprezentând 16,8% din totalul importurilor din Sri Lanka. Este plat în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut. La sfârșitul lunii iunie 2014, investiția directă nefinanciară a Chinei în Sri Lanka a fost de 445 milioane dolari SUA, una dintre sursele majore de investiții străine în ultimii ani.


Materialele de construcții, mașini, hardware și iluminat ale pieței din Sri Lanka: cererea locală pentru aluminiu, oțel, ciment, oțel, marmură, obiecte sanitare, utilaje de construcții și alte materiale de construcție și iluminat interior este în creștere, în timp ce materialele de construcții din Sri Lanka, cererea de aproape 100% Prin import, oferă oportunități de afaceri uriașe pentru companiile chineze. Întreprinderile chineze au participat profund la dezvoltarea postbelică a Sri Lankului și au construit un număr mare de proiecte majore legate de mijloacele de trai ale oamenilor internaționali, contribuind în mod semnificativ la dezvoltarea economică și socială din Sri Lanka. În ultimii ani, brandurile de iluminat din China au intrat treptat pe piața sud-asiatică și au obținut un răspuns bun. Întrucât companiile de marcă chineze continuă să intre pe piața din Sri Lanka, distribuitorii din Sri Lanka sunt mai încrezători în vânzările de produse de iluminat din China. Produsele de iluminat produse de brandurile chineze sunt de așteptat să ocupe în prim planul vânzărilor de produse de iluminat în Sri Lanka în următorii 2-3 ani.


Hotelul din Sri Lanka furnizează informații despre piață: guvernul din Sri Lanka este acum capabil să se concentreze asupra dezvoltării pieței turistice. În prezent, există un decalaj uriaș în numărul de camere de hotel existente din China. Deși Consiliul de Dezvoltare Economică din Sri Lanka a aprobat 36 de proiecte hoteliere, fiecare proiect hotelier a intrat în faza de construcție. Cu toate acestea, potrivit șefului Ministerului Dezvoltării Industriei din Sri Lanka, în următorii cinci ani, Sri Lanka va construi 50 000 de case de oaspeți și, în același timp, va trebui să refacă hoteluri existente pentru a spori competitivitatea turismului în aceeași regiune. Aceasta este ocazia de aur pentru companiile chineze să intre pe piața hotelieră din Sri Lanka.

XINBEX exhibits at sea