Clasificarea curele industriale

- May 25, 2018-

Curele industriale sunt un nume colective pentru transportoare: acestea conţin o mare varietate de curele. Aici sunt unele dintre frecvent utilizate:

 

Clasifică după scop:

O, centura industriale: utilizate în industriale și miniere utilaje transport centura.

 

BNTIndustria electronica: folosit în industria electronică, logistica express livrare centura

C. centuri pentru automobile: curele dedicate motoarelor cu combustie internă, cum ar fi automobile şi tractoare.

D. curele masini agricole: Curele pentru masini de lucru dedicat de maşini agricole, cum ar fi recoltat.

Centura de viteză variabilă E.: utilizat în conjuncţie cu un scripete pas variabil, se poate schimba continuu raportul de transmitere a centurii între anumite limite, iar înălțimea relativă este, în general, mai puţin de 0,5.

F, lumina sarcină curea: curea de transmisie redus de energie.

G, banda conductoare: centura conductiv.

Clasificate de soi:

 

Banda transportoare din PVC, PU transportoare, PVK transportoare, transportoare din Teflon, V-curea, Hexagon banda, Pentaflex bandă, bandă de şapte-unghi, banda de Teflon, tamplarie bandă, bandă V-striate, rolă bandă CVT, centura Wide-angle, sincrone dinţate centura (indicator de timp cu TIMEING CENTURA), runda centura, transportoare, centura de bază, Active curea, centura elastica

 

Curele industriale, aşa cum sugerează numele lor, sunt curele folosite în industrie. Utilizarea lor nu este la fel, în funcţie de scopul şi structura lor.

Curele industriale includ industriale centuri, curele auto şi transportoare. Primele două sunt toate curele. Centuri de benzi utilizate pentru a transfera puterea mecanică, inclusiv casete de disc plat şi triunghiular unitate casete (V-tip casete). Realizate din cauciuc şi consolidarea materiale (cum ar fi pânză de bumbac, raionale, fibre sintetice, sau din sârmă de oţel, etc.). Multistrat cauciuc panza, ţesături de fibre sintetice, cordoane, şi fire de oţel sunt utilizate ca straturi de tracţiune. După fiind laminate, cauciuc este format şi vulcanizat. În comparaţie cu viteze de transmisie şi lanţ de transmisie, bandă transmisie are avantaje de mecanism simplu, zgomot redus şi costul scăzut echipamente, şi este utilizat pe scară largă în diverse transmisii de putere. Centură de nesfârşită de maşină este pus pe două roţi de transmisie pe centură şi din piele sau fir de cauciuc de bază. Banda transportoare este o bandă transportoare pentru transport avion. Ea are o gamă largă de aplicaţii. Cea mai comună în rutina de zi cu zi este aparatul de control aeroportuare și de securitate la gară. Partea superioară a transportoare este utilizarea de benzi transportoare pentru transportul bagajelor de pachete, în plus faţă de linia de asamblare de fabrica electronica. Logistica sortarea liniilor, ciocolata prelucrarea linii, etc. In zilele noastre, trăim într-o societate de dezvoltare high-tech, şi transportoare a intrat încet muncii noastre zilnice de producţie. Intervalul de aplicare este larg!