Expoziție internațională de mașini și utilaje miniere Colombo, Sri Lanka

- Jul 22, 2019-

Timp de expoziție:

23 august 2019, 25 august 2019

Repere ale expoziției:

Peste 90% dintre companiile chineze sunt foarte satisfăcute de expoziție


Atragerea a peste 10.000 de vizitatori


Locul de desfășurare: Sri Lanka - Colombo

Industria expoziției: utilaje pentru construcții Materiale de construcții

Dimensiunea expoziției: 5000 de metri pătrați

Organizator: Asociația Constructorilor din Sri Lanka \ Compania de conferințe pentru expoziții LECS din Sri Lanka

Mechanical exhibition conveyor belt

criterii de expozitie

1. Zona de expoziție a echipamentelor mecanice

Echipamente de prelucrare, utilaje de sticlă, utilaje pentru construcții, matrițe pentru echipamente de construcții, produse pentru protecția șantierelor, instalații pentru șantiere, pompe de apă, utilaje miniere și de construcții, concasoare, pavele, mașini agricole, mașini pentru prelucrarea lemnului, utilaje textile pentru îmbrăcăminte, mașini de ambalare etc.

2. Zona de expoziție a materialelor de construcție

Articole sanitare și articole sanitare și accesorii, facilități de bucătărie și accesorii, tot felul de industrie de uși, țesături tapetate, uși din lemn, scări și produse din lemn, produse din sticlă, materiale de construcție noi, echipamente de iluminat, frigorifice cu aer condiționat, gresie, faianță, electrocasnice Aștepta.

3, zona de expoziții pentru accesorii auto și motociclete

Piese, componente și piese pentru automobile și motociclete, echipamente de reparații auto, produse de întreținere, anvelope pentru roți; Sisteme și echipamente de difuzoare, sisteme de divertisment auto, produse de prelucrare auto; echipamente pentru benzinării, energie electrică a bateriei, sisteme de răcire cu aer condiționat, produse decorative pentru automobile și motociclete; sisteme electromecanice, motoare, sisteme de siguranță etc.

4. Zonă expozițională hardware și electrică

Produse hardware; Instrumente hardware: scule electromecanice, instrumente de asamblare, scule de sudare; feronerie zilnică: încuietori de scule, feronerie pentru uz casnic, articole de bucătărie și baie; Accesorii hardware: accesorii electronice, accesorii pentru mobilă, accesorii din piele, ceasuri și accesorii pentru ceasuri, accesorii electrice, accesorii pentru echipamente; Echipamente mecanice: echipamente electromecanice, echipamente antistatice; feronerie pentru construcții: sârmă și cablu; matrițe metalice, abrazive, accesorii hardware, instrumente DIY; produse complete

5, zona de expoziție a țesăturilor de uz casnic și textil (exclusiv îmbrăcămintea și îmbrăcămintea)

O varietate de fire și țesături textile pentru îmbrăcăminte, coloranți organici, serii de pat, serii decorative, serii de mobilă, serii de pământ etc.

Introducere expozițională

Expoziția Internațională de Mașini de Construcții și Utilaje Miniere Colombo din Sri Lanka a fost organizată în comun de Asociația de construcții Ceylon din Sri Lanka și Compania de expoziții LECS (premiul prezidențial al organizației expoziționale timp de patru ani consecutivi). Compania de expoziții LECS are o experiență bogată în expoziții de grup, a organizat sute de expoziții la domiciliu și în străinătate și a operat 80% din expoziții în Sri Lanka.


Asociația Materiale de Construcție Ceylon este formată din constructori și ingineri remarcabili din Sri Lanka (responsabili pentru proiectele de construcții din Sri Lanka). În timpul expoziției, constructorii și inginerii de la Camera de Comerț Ceylon vor vizita expoziția pentru a face cumpărături. Expoziția a fost primită de Ministerul Construcțiilor, Ministerul Dezvoltării Economice, Ministerul Industriei și Comerțului și Biroul Muncii. Sponsorizare puternică și sprijin din partea agențiilor guvernamentale, cum ar fi Administrația de Dezvoltare a Investițiilor de Stat și Camera de Comerț și Industrie.


Pe măsură ce tot mai multe companii multinaționale intră în Sri Lanka, numărul de clădiri de birouri și hoteluri comerciale este în creștere, iar cererea de aluminiu, oțel, ciment, oțel, marmură, obiecte sanitare, echipamente de întreținere și alte materiale este în creștere. Venitul anual pe cap de locuitor, puterea de cumpărare puternică și maturitatea tot mai mare pe piața locală au dus la o cerere din ce în ce mai mare de locuințe pentru rezidenții locali. Datorită dezvoltării rapide a turismului în Sri Lanka, întreaga infrastructură se află într-o perioadă de construcție cuprinzătoare, ceea ce a determinat dezvoltarea rapidă a industriei construcțiilor din Sri Lanka.


În următorii cinci ani, intenționează să crească numărul de camere de hotel cu 50.000, cererea de produse pentru materiale de construcție este aproape 100% importată. Datorită dezvoltării industriale slabe, resursele de pescuit, minerale, agricultură și turism nu au fost utilizate pe deplin. Pe lângă războiul civil pe termen lung, multe materiale nu pot fi autosuficiente și trebuie să se bazeze pe importuri. Mărfurile importate variază de la vehicule de transport pe scară largă, utilaje și echipamente, materiale de construcție, combustibili pentru petrol și cărbune, până la necesitățile zilnice, produse de cereale și petrol, etc.

Analiza pieței

Sri Lanka și-a încheiat războiul civil de 26 de ani în 2009 și, ulterior, a dat dovadă de avânt bun. PIB-ul Sri Lanka a crescut de la an la an și a devenit acum un nou punct de creștere economică în Asia de Sud și în toată Asia.


Din 2013, din ce în ce mai multe companii chineze au deschis noi piețe cu modele de vânzări în străinătate, iar Asia de Sud a devenit unul dintre punctele fierbinți pentru investițiile companiilor chineze. Ca una dintre țările cu un mediu de investiții bun în Asia de Sud, Sri Lanka a devenit în mod natural o țintă-cheie de investiții pentru companiile chineze.


1. Sri Lanka este situată în zona principală a Oceanului Indian, iar portul Colombo este, de asemenea, portul care duce la marile porturi ale lumii;

2. În diplomație, Sri Lanka a fost întotdeauna un susținător ferm al Chinei. Comerțul China-Slovacia este un schimb de afaceri pe care ambele părți îl încurajează și oferă un anumit sprijin;

3. Sri Lanka este situată în Oceanul Indian, cu transport convenabil, condiții naturale convenabile, resurse abundente și potențial imens de dezvoltare economică.

4. Drumul maritim al mătcii din secolul XXI va promova o cooperare mai strânsă între întreprinderi și China și Sri Lanka.

XINBEX conveyor belt plus machinery exhibition exhibition site