Conector consideraţii

- Jun 13, 2018-

Procesul de producţie a articulaţiilor de banda transportoare este după cum urmează:

1. trage linie Dimensiune: când marcare, utilizaţi partea de banda ca referinţă. Păstraţi dimensiunile coerente, unghiul trebuie să fie exacte, şi trimiterea trebuie să fie uniforme. Atenţie să nu greşeală direcția suprafeței teşite, şi greşeală corespondenţa dintre straturile superioare şi inferioare. The

2, dinti stratificat: gura deschisa cu o maşină de stratificare a strat transportoare sus şi în jos, ambele părţi sunt în conformitate cu o rată fixă de stratificare, şi apoi împărţiţi transportoare bune cu o maşină de viteze să bată în dinţi, eşalonate în sus şi în jos a lovit dintii.

3, despicare: Foloseste fierbinte aer arma pentru a lupta împreună dinti fixe

4. Hot-presă de formare: pune transportoare fix pe aparatul de hot de presă pentru framantat SECADERO de RODILLOS, astfel încât transportoare pot fi utilizate pentru a completa echipamentul.


Banda rulanta belt articulaţiilor trebuie să acorde atenţie la problemele-cheie

1. proiectarea transportoare articulaţiilor trebuie să se asigure că întreaga casetă este direct la nivelul articulaţiilor şi nu poate fi îndoit. În caz contrar, acesta va fi dificil să se adapteze transportoare. Treptele superioare şi inferioare a articulatiei asigura acurateţea alinierii. Procesul de unire întreaga ar trebui efectuată pe o suprafaţă plană pentru a se asigura că articulaţia este în întregime plat. The

2, trebuie să acorde o atenţie la grosimea de relaţia dintre straturile superioare şi inferioare

3, lovit nevoia de dinti a două părţi de datum, altfel va provoca dintii nu pot fi cusute

4, în funcţie de presiune diferite de transportoare pentru a regla temperatura corespunzătoare, sau articulaţiilor transportoare va nu fi închis din cauza temperaturii nu este de ajuns.