Accesorii curea pentru transportoare

- Jan 31, 2019-

Rolul benzii de ghidare

 

Benzile de ghidare ale benzii transportoare au în principal următoarele funcții:

În primul rând, împotriva alergării

În procesul de transport, banda transportoare va purta banda transportoare și va reduce durata de viață a benzii transportoare, ceea ce va duce la ruperea benzii transportoare, ducând la oprirea producției și chiar la rănire. Pentru a rezolva deviația benzii transportoare, banda de ghidare este în general prelucrată la suprafața de contact dintre banda transportoare și tambur, astfel încât banda transportoare să se situeze într-o anumită limită.

image

În al doilea rând, crește fricțiunea

Cureaua plată are o frecare redusă la suprafață și, pentru a spori frecarea, are un efect anti-alunecare și se poate adapta la un anumit unghi de alpinism. Ghidajele de hering se pot prelucra și, în general, se utilizează pe o mașină de paletizare.

image

În al treilea rând, blocați rolul

Banda transportoare plană prelucrează șinele de ghidare lateral pe suprafața de transport pentru a bloca obiectele transportate și pentru a mări cantitatea de transport a obiectelor transportate.

QQ截图20180413162322

Specificațiile barei de ghidare

Există multe specificații pentru benzile de ghidare ale benzii transportoare. În general, există 6 * 4, 8 * 5, 10 * 6, 13 * 8, 17 * 11, 22 * 14, 30 * 17, etc. Există un tip comun și formă de dinți.

Avantajele barelor de ghidare obișnuite: o rază mare de cotitură, potrivită pentru o funcționare cu tambur mare.

image

Avantajele barei de ghidare dințate: raza de cotitură este mică, potrivită pentru funcționarea cu tambur mic.

image

Poziția barei de ghidare este în general prelucrată în funcție de desenele sau cerințele clientului. Este utilizată conexiunea la cald la temperatură ridicată, iar prelucrarea poziției este precisă și fermă, iar aspectul este ferm.

image