Bandă adezivă pentru transportoare

- Jan 24, 2019-

Adezivul cu bandă transportoare la care se face referire în mod obișnuit de către lucrătorii din domeniul construcțiilor se referă, în general, la un nou tip de adeziv rece adeziv vulcanizat, similar cu adezivul uzual SK313, utilizat în mod obișnuit, la rece. Adezivul are avantajele unei viteze rapide de întărire, unei rezistențe ridicate de lipire și nu necesită echipamente de vulcanizare la scară largă la locul construcției, precum și o operare ușoară și un control facil. De asemenea, rata de utilizare crește de la an la an.

image

Adezivii cu bandă adezivă sunt adesea utilizați pentru reparația curelei vulcanizate la rece la rece, îmbinări de curea vulcanizată la rece și cauciuc rulant vulcanizat rece. Materialele de lipire utilizate în mod obișnuit sunt benzi de reparare centură RIT cu straturi semi-vulcanizate. RIT poartă foaie de cauciuc.


Astăzi, Xiaobian ia în special pe toată lumea să înțeleagă întregul proces de reparare a centurii de transport cu bandă adezivă-răcire la vulcanizare la rece, astfel încât toată lumea să aibă o înțelegere profundă a operațiunii de reparare a centurii într-un timp scurt.


1. Utilizați un polizor unghiular cu viteză mare, cu disc de șlefuit din oțel tungsten, pentru a lustrui partea deteriorată a centurii;

Sfaturi:


Uneltele de unghi cu unghi de viteză de mare putere, cu disc din oțel tungsten, pot îmbunătăți eficiența măcinării la fața locului și pot preveni în mod eficient apariția îmbătrânirii cauciucului.


Grosimea măcinării este de preferință nu mai mică decât grosimea benzii de reparare, astfel încât banda de reparare este atașată la suprafața benzii într-un mod înglobat pentru a preveni apariția fenomenului de deschidere cauzat de dispozitivul de curățare.


2. După curățarea suprafeței benzii cu o perie de curățare, periați agentul de curățare SK353 pentru a îndepărta petele de suprafață și grăsimea în profunzime pentru a asigura efectul de infiltrare al adezivului benzii transportoare;

3. Aplicați adezivul cu bandă transportoare SK313 la partea deteriorată a benzii și apoi o spălați din nou după uscare;

Sfat: Periajul de 2 ori poate asigura acoperirea uniformă și crește umectabilitatea adezivului.


4. Îndepărtați banda adezivă pe suprafața de lipire a benzii de reparare a benzii RIT;

Sfat: Suprafața de lipire a benzii de reparare a benzii RIT conține un strat semi-vulcanizat. Poate fi acoperit direct cu adeziv vulcanizat rece fără a fi șlefuit, iar reacția chimică cu adezivul poate fi realizată.


5. Fixați uniform banda de reparare a benzii RIT la partea deteriorată, apoi folosiți rola de compactare pentru a împinge înainte și înapoi de la mijloc spre zona înconjurătoare pentru a evacua excesul de aer pentru a asigura o fixare suficientă între banda de reparare și centură;

6. Aplicați o bandă de adeziv pe marginea benzii de reparare după legare, pentru a permite o vulcanizare naturală.