Banda transportoare cu avion

- Jan 25, 2019-

Calitatea exporturilor - produsele XINBEX cooperează cu mulți producători de echipamente străine


Promitem că livrarea în aceeași zi trebuie procesată și comandată în termen de trei zile de la livrare


15 ani de experienta in industrie, sustine probe gratuite, sustine un metru patrat, shopping one-stop


Senior consultant, oferind servicii excelente după 36 de zile


Toate produsele au trecut inspecția calității înainte de livrare! Inspectarea înainte de primirea mărfurilor, producătorii vă permit să cumpărați restul asigurat

image

Curea din iarba de cauciuc 8MM

image

image

Această bandă transportoare este potrivită pentru industria de transport aerian


manual de produs

În primul rând, conform clasificării aplicațiilor din industrie, produsele din benzi transportoare din PVC pot fi împărțite în banda transportoare a industriei tutunului, centura transportoare a industriei logistice, centura transportoarelor industriei ambalajelor, centura transportoare, industria alimentară, industria transportoarelor din industria alimentară, curele, benzi transportoare pentru industria de divertisment, benzi transportoare pentru industria acvatică, benzi transportoare pentru industria pietrei etc.

În al doilea rând, în funcție de clasificarea performanțelor pot fi împărțite în: benzi transportoare cu cățărare ușoară, curele transportoare de înălțime ridicată, bandă transportoare cu bandă de ridicare, centură de ridicare verticală, bandă transportoare antiderapantă, bandă transportoare mașină de șlefuit, bandă transportoare rezistentă la uzură, (curea ventilator de aspiratie), banda transportoare curea, curea transportoare spirala, centura transportoare de ridicare, articole ultra-largi Banda transportoare, banda transportoare curea de transport cu bandă, curea de transport cu bandă, bandă transportoare cu bandă, bandă transportoare cu bandă, bandă transportoare de margine cuțit, etc.

În al treilea rând, în funcție de grosimea produsului și de culori de cercetare și punctele de dezvoltare, pot fi împărțite în diferite culori (roșu, galben, verde, albastru, gri, alb, negru, albastru închis verde, transparent), grosimea produsului, MM până la 11.5MM Producție și producție.

În al patrulea rând, în funcție de modelul de cercetare și de dezvoltare a punctelor, pot fi împărțite în modelul gazonului, modelul de pește de pește, modelul de diamant, modelul crucii, modelul ochiurilor de plasă, modelul triunghiului inversat, modelul de potcoavă, modelul zigzag, model de piele, model de pânză, model mare de masă rotundă, model de undă, model de baldachin, model cu o singură linie, model drept subțire, model de golf, model pătrat mare, model mat, model grosier,

În al cincilea rând, în conformitate cu benzi transportoare PVC nivel de tesatura produs poate fi împărțit în: o cârpă un singur lipici, două cârpă un singur lipici, o cârpă două clei, două cârpă două clei, două cârpă trei clei, trei cârpă trei clei, trei cârpă patru clei , patru cârpă Patru clei, patru cârpă cinci clei, cinci cârpă cinci clei și așa mai departe.

În al șaselea rând, în funcție de gama de temperatură a benzii transportoare din PVC, produsele pot fi împărțite în: bandă transportoare rezistentă la frig (minus sub 40 °) curea normală de temperatură (minus 10 ° la 80 °)

Odată cu popularizarea pieței transportoarelor din PVC devenind din ce în ce mai mature, diferite domenii industriale și-au dezvoltat și aplicat programele constructive rezonabile, științifice și garantate în diferite grade.

Caracteristicile produsului:

Banda transportoare din PVC are o elasticitate bună și nu este ușor deformată. În calitate de miez se utilizează panza de bumbac, nailon și poliester de înaltă calitate, de calitate superioară, iar agentul de compoziție fără cauciuc și necontaminant este utilizat pentru a face culoarea albă sau deschisă, fără poluare și nu afectează învelișul de miros al igienei produselor alimentare strat. Curele de transport cu bandă PVC design de produs formula este rezonabilă, în conformitate cu indicatori de sănătate, moderată de culoare, lumina si durabil. Curelele de transport PVC sunt potrivite pentru industria alimentară sau pentru sectorul alimentar pentru a transporta produse alimentare sau alimente în vrac, conservate, ambalate la o dimensiune mare de particule de 400, iar volumul de livrare poate varia de la 1 metru cub / oră la 6000 metri cubi / oră.

Proprietăți ignifuge:

Rolă frecare: temperatura suprafeței tamburului nu este mai mare de 325 ° C

Arderea lămpii cu ardere: Timpul de flacără al arzătorului pentru piesele de încercare cu grosimea totală nu este mai mare de 3,0 S, iar acoperirea medie a stratului de acoperire nu este mai mare de 5,0 S.

Combustia cu propan: lungime fără pierderi mai mare de 250 mm

Rezistența la suprafață: valorile medii superioare și inferioare nu sunt mai mari de 3,0 × 10

Domeniul de aplicare:

Este utilizat pe scară largă în industria alimentară, tutun, logistică, ambalare și alte industrii. Este potrivit pentru transportul subteran al minei de cărbune și poate fi utilizat și pentru transportul materialelor în industria metalurgică și chimică.

Factorii care afectează viața:

(1) un miez dens cu un urzeală de urzeală, filamente de bătătură și bumbac acoperit;

(2) Îndepărtarea unui material din PVC special formulat pentru a obține o rezistență foarte bună de legătură între miez și coperta cauciucului;

(3) cauciuc acoperit special; făcând astfel rezistența la impact, rezistent la rupere și rezistența la abraziune