Bandă transportoare Alibaba

- Jan 25, 2019-

descrierea produsului

Cureaua transportoare din poliuretan (PU) este fabricată dintr-o țesătură compozită de poliester tratată special ca schelet de sarcină și este acoperită cu o rășină poliuretanică (PU) ca suprafață purtătoare. Banda transportoare poliuretanică (PU) are caracteristici de rezistență ridicată la tracțiune, flexibilitate bună, duritate ușoară și subțire, cum ar fi ulei, netoxic și igienic, ușor de curățat. Banda transportoare este complet integrată cu standardele americane de igienă alimentară FDA. Banda transportoare are o rezistență excelentă la uzură și rezistență la îmbătrânire fizică și este un produs ideal pentru banda transportoare pentru durabilitate.


Materialul principal al benzii transportoare alimentare non-toxice este tipul PU. Deoarece PVC, polietilenă etc. conțin componente dăunătoare, se utilizează acum în industria alimentară pentru benzi transportoare PU. Materialul este PVC, polietilenă, polipropilenă, PP, oțel plastic ACETAL, PE, nailon, PA etc., în funcție de alimente specifice, există benzi transportoare speciale corespunzătoare, cum ar fi: benzi transportoare acvatice, dar, de asemenea, să prevină coroziv, ușor de curățat.


Descrierea scurt a benzii transportoare de alimentare: Banda transportoare de alimente este fabricată din materiale netoxice, netoxice, fără miros, suprafață netedă, adecvată pentru transportul produselor alimentare și alimentelor.

Caracteristici: Baza de mare rezistență și de înaltă calitate din bumbac, nailon și poliester. Cureaua are o elasticitate bună și nu este ușor de deformat. Este realizat din cauciuc natural pur și agent poluant nepoluant pentru a face culoarea albă sau luminoasă, fără poluare, fără influență asupra igienei produselor alimentare și a mirosului

șoară. Formula produsului este rezonabilă în design, îndeplinește indicatorii de sănătate, culoare moderată, lumină și durabilă.

Produse împușcat real

image

image

image

image

image

image

image

Profilul Companiei

Compania este specializata in productia de benzi transportoare luminoase, benzi transportoare din PVC, benzi transportoare PU, benzi transportoare alimentare, benzi transportoare tip, benzi transportoare de alpinism, curea transportoare de ridicare, banda transportoare fusta, banda transportoare banda de ridicare, rezistenta ridicata, extensie Schelet materialul cu o lungime mică și o bună rezistență la încovoiere este un strat puternic, o capacitate de transmisie puternică, o rezistență ridicată la tracțiune și o tensiune inițială mare; compusul din cauciuc este fabricat din clorură de polivinil de înaltă calitate, cu rezistență ridicată. Fire de țesătură din poliester, stabilitate laterală bună, rezistență la căldură, rezistență la ulei, rezistență la oboseală, rezistență bună la uzură și durată lungă de viață. Este cel mai ideal curea de transmisie ușoară.

Specificatii complete, preturi mici, de buna calitate, bun venit pentru a cumpara.

Deoarece centura este personalizată în conformitate cu specificațiile și specificațiile, vă rugăm să menționați serviciul pentru clienți conform specificațiilor și modelelor. Prin urmare, prețul nu reprezintă prețul de vânzare. Bine ați venit clienții noi și vechi pentru a negocia. Acest magazin este centura proprie de producție a companiei, asigurarea calității. De înaltă calitate și la prețuri accesibile. Îmbinarea benzii transportoare a companiei este importată din Germania și este presată. Are o încălzire uniformă, o interfață bună și o calitate bună!