Conducătorul de aliniere a centurii de transport

- Jan 28, 2019-

Cum funcționează comutatorul de deviere

Când abaterea apare în timpul funcționării benzii transportoare, banda transportoare atinge rola verticală a comutatorului și deflectă rola verticală. Când unghiul de deformare al rolei verticale atinge unghiul de comutare al nivelului 1, comutatorul trimite un semnal de alarmă. Când banda transportoare se desprinde într-o măsură gravă și atinge unghiul de comutare al nivelului 2, comutatorul trimite un semnal de oprire pentru a opri automat deviația benzii transportoare. Atunci când defecțiunea deviației curelei este îndepărtată și transportorul cu bandă este în funcționare normală, rola verticală a comutatorului poate fi resetată automat pentru a reveni la starea inițială.

image

Domeniul de aplicare al producătorilor de comutatoare de deviație pe două niveluri


Întrerupător de deviere în două trepte pentru transportoare cu bandă convențională: conveieri cu bandă de sprijin subteran, pentru transportul pe cablu: sisteme de manipulare a navelor; stivuirea / îndepărtarea transportoarelor; înclinarea și transportoarele de transport; macarale, excavatoare, limite de exploatare: Alimentator / Conveior: Dispozitivul de limitare greu detectează abaterea benzii și este un dispozitiv de protecție pentru alarma automată și oprirea controlului mașinii centurii. Utilizat pe scară largă în metalurgie, cărbune, ciment și materiale de construcții, minerit, energie electrică, port, metalurgie, chimică și alte domenii ale diferitelor echipamente de transport cu bandă.

image

Înlocuirea și ajustarea comutatorului de înaltă calitate


1. Comutatorul de deviere este dispus pe ambele părți ale benzii transportoare, iar rola verticală trebuie să fie perpendiculară pe planul benzii transportoare, iar cele două părți ale benzii transportoare sunt situate la 1/3 din înălțimea verticalei role.


2. Distanța dintre rola verticală a comutatorului de deviere și poziția normală a benzii transportoare trebuie să fie de 50 ~ 100 mm.


3. Numărul de întrerupătoare de deviere trebuie determinat în funcție de lungimea, tipul și dispunerea transportorului. În general, ar trebui să fie amplasat pe capul transportorului, în coada, în arcul convex, în arcul concav și în mijlocul transportorului. (Notă: Când transportorul este lung, stabiliți o pereche la fiecare 30 ~ 35 de metri în mijlocul transportorului)


4. Comutatorul de deviere trebuie conectat la rama intermediară a transportorului prin intermediul suportului de montare. Suportul de comandă trebuie să fie sudat pe cadrul transportorului după instalarea transportorului. Comutatorul de deviere și consola comutatorului de deviere sunt înșurubate.

Dispozitivul de deviere a transportorului cu bandă utilizează măsuri de precauție

1. Carcasa produsului este prevăzută cu un terminal de împământare, iar utilizatorul trebuie să fie bine împământat în timpul instalării și utilizării.

2. Nu trebuie să existe gaze toxice corozive pentru aliajul de aluminiu la locul de instalare.

3. Repararea produsului trebuie efectuată într-un loc sigur sau când pe site nu există praf inflamabil.

4. Carcasa pulverizatorului trebuie să fie curată, iar grosimea acumulării prafului să nu fie mai mare de 3 mm.