Banda transportoare Art

- Jan 25, 2019-

Care este principiul de funcționare a benzii transportoare și a benzii transportoare?


În cel mai recent episod de "Running", există o legătură de joc care se realizează pe banda transportoare, ceea ce aduce multă râs publicului. Este demn de carte de soi. Acestea fiind spuse, nu putem să ne întrebăm: Care este banda transportoare? Care este diferența dintre o centură industrială comună? Mai întâi, să rezumăm diferența esențială dintre cele două: centura este mijlocul care determină rotirea roții de transmisie. O bandă transportoare este un mijloc de centură care transportă materiale dintr-un loc în altul. Rolul său nu este același.

Cureaua de transmisie este puterea generată prin rotirea motorului sau a motorului motorului principal și este transmisă echipamentului mecanic prin curea prin scripete, deci se numește și centura de forță. Este componenta principală a echipamentelor electromecanice, cu o mare varietate de aplicații și o gamă largă de utilizări. Motoarele gigantice, de la mari până la câteva mii de kilowați, mici până la un kilowatt de micro-motoare și chiar mașini de precizie, inclusiv aparate de uz casnic, computere, roboți etc., sunt inseparabile de centura de transmisie. Cea mai mare caracteristică a acesteia este faptul că poate fi o viteză variabilă, transmisie apropiată și aproape, structură simplă și înlocuire convenabilă. Prin urmare, de la utilajele originale la echipamentele automate moderne, există curele de transmisie. Produsele au suferit numeroase evoluții și tehnologia sa maturizat.

Benzi transportoare, cunoscute și sub denumirea de benzi transportoare, sunt cauciuc și fibre, produse compozite metalice utilizate în benzi transportoare cu bandă pentru a transporta și transporta materiale sau produse compozite din materiale plastice și țesături. Benzile transportoare sunt utilizate pe scară largă în industria cimentului, cocsificării, metalurgiei, chimiei, oțelului și a altor industrii, unde distanța de transport este scurtă, iar volumul de transport este mic. Benzi transportoare sunt utilizate pe scară largă în agricultură, industrie și industria minieră și industria de transport pentru a transporta o varietate de materiale și obiecte din materiale solide sau pulberi, benzi transportoare poate fi continuă, eficiență ridicată, unghi mare de transport, siguranța funcționării benzii transportoare, este ușor de utilizat, ușor de întreținut, redus de marfă și poate scurta distanța de transport, poate reduce costurile de construcție și poate salva forța de muncă și resursele materiale.

Mai sus, putem înțelege informațiile de intrare ale acestor două curele, benzile transportoare din PVC au fost utilizate pe scară largă în diverse industrii pentru a satisface nevoile de aprovizionare a pieței,

image