Bandă transportoare Bandara

- Feb 02, 2019-

descrierea produsului

Denumire: Bandă transportoare din PVC


Marcă: XINBEX


Culoare: verde

Caracteristici: rezistență ridicată, alungire redusă, rezistență bună la încovoiere, schelet puternic, capacitate de transmisie puternică, rezistență ridicată la tracțiune, tensiune inițială mare; gel de înaltă calitate din policlorură de vinil, țesătură din poliester de înaltă rezistență, stabilitate laterală bună, rezistență la căldură, rezistență la ulei, rezistență la oboseală, rezistență la uzură bună și durată lungă de viață. Este cel mai ideal curea de transmisie ușoară.

Produse împușcat real

image

image

image

image

image

image

image

Profilul Companiei

Compania este specializata in productia de benzi transportoare luminoase, benzi transportoare din PVC, benzi transportoare PU, benzi transportoare alimentare, benzi transportoare tip, benzi transportoare de alpinism, curea transportoare de ridicare, banda transportoare fusta, banda transportoare banda de ridicare, rezistenta ridicata, extensie Schelet materialul cu o lungime mică și o bună rezistență la încovoiere este un strat puternic, o capacitate de transmisie puternică, o rezistență ridicată la tracțiune și o tensiune inițială mare; compusul din cauciuc este fabricat din clorură de polivinil de înaltă calitate, cu rezistență ridicată. Tesatura din fire de poliester, stabilitatea laterală bună, rezistența la căldură, rezistența la ulei, rezistența la oboseală, rezistența la uzură bună și durata de viață îndelungată sunt cele mai ideale benzi transportoare ușoare. Specificatii complete, preturi mici, de buna calitate, bun venit pentru a cumpara.

Deoarece centura este personalizată în conformitate cu specificațiile și specificațiile, vă rugăm să menționați serviciul pentru clienți conform specificațiilor și modelelor. Prin urmare, prețul nu reprezintă prețul de vânzare. Bine ați venit clienții noi și vechi pentru a negocia. Acest magazin este centura proprie de producție a companiei, asigurarea calității. De înaltă calitate și la prețuri accesibile. Îmbinarea benzii transportoare a companiei este importată din Germania și este presată. Are o încălzire uniformă, o interfață bună și o calitate bună!