Sistemul de scanare a codurilor de bare pentru benzi transportoare

- Feb 05, 2019-

Sistemul de transportoare este primul sistem pe care jucătorul îl poate accesa pentru a transporta obiecte de la un loc la altul. Împreună cu rețeaua feroviară și logistică, ea formează sistemul logistic al fabricii străine.


Benzile transportoare sunt concepute special pentru a transporta obiecte care nu consumă energie. Benzile transportoare pot interacționa, de asemenea, cu alte obiecte, cum ar fi jucători, vehicule și bug-uri, pentru a mări sau a încetini mișcarea.

u=2035465955,504989752&fm=27&gp=0.jpgu=3925941221,888327837&fm=27&gp=0.jpg


Banda transportoare a benzii transportoare


Cele patru brațe robotizate pot fi folosite pentru a acoperi această bandă transportoare extrem de rapidă, cu două dintre cele două brațe robotizate pe partea stângă plasate la un moment dat și șapte pe partea dreaptă.

Pentru eficiență, este important să vă mențineți fluxul de trafic. Deci, trebuie să înțelegeți câteva concepte:


viteză

Cât de repede se mișcă transportorul.

densitate

Etanșeitatea plasării elementului pe banda transportoare.

curgere

Viteza × Densitatea descrie câte elemente sunt disponibile într-un timp specificat.

Prin urmare, există trei modalități posibile de creștere a traficului de transport:


Densitate mai mare

Uneori există un spațiu între cele două obiecte de pe banda transportoare, dar nu este suficient de mare pentru a ține un element complet. Cu toate acestea, intersecția dintre mașina de extracție, brațul robotizat și banda transportoare poate forța încă un element în decalaj, stoarcerea temporară a elementelor de pe banda transportoare și returnarea spațiului la dimensiunea normală când elementul din față începe să mișcare.

Viteză mai mare

Dacă banda transportoare din fabrică a atins densitatea maximă, puteți trece la o viteză mai mare. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să găsiți blocajele. În general, nu este greu să constatăm că pe banda transportoare care se mișcă încet pe ea (sau nu se mișcă) sau ca un blocaje de circulație va fi întotdeauna un element local care se va deplasa pentru o vreme. Un paragraf. Odată găsită, aceasta este de obicei locul în care eficiența transportorului trebuie rectificată și optimizată.

Mai multe benzi transportoare

Construcția paralelă a benzilor transportoare suplimentare poate realiza scopul creșterii debitului. Dacă doriți să măriți fluxul unui element, trebuie să plasați mai multe benzi transportoare pentru a transporta elementul, dar nu uitați să utilizați un distribuitor echilibrat pentru a distribui uniform încărcătura.

Bare de transport

Uneori, pentru a face față atacurilor străine, mișcarea rapidă este foarte importantă. Rularea pe o bandă transportoare va mări sau micșora viteza de mișcare a jucătorului în funcție de nivelul lor, astfel încât poate fi important să construiți o bandă transportoare care să vă confrunte apărarea.


Cu toate acestea, jucătorul nu este singura persoană care se poate deplasa pe banda transportoare, iar viermii extratereștri pot fi mutați și de banda transportoare, care poate fi folosită pentru a se juca cu bug-urile. În primul rând, centura de viteză poate fi așezată spre exterior în fața peretelui, astfel încât să nu poată atinge ușor peretele. În al doilea rând, transportorul poate fi transportat spre interior, astfel încât mai multe turnulete pot saluta simultan un bug.


O altă metodă utilă este de a plasa mașina pe o bandă transportoare. Masina are o bară de elemente, astfel încât poate fi încărcată și descărcată cu un braț robotizat. Cu aceasta, mașina poate fi utilizată ca o cutie pe banda transportoare. Avantajul este că: în primul rând, "cutia" are o capacitate mare de trecere, iar al doilea braț de asamblare poate încărca și descărca un grup de articole la un moment dat fără a aștepta ca banda transportoare să se întindă încet.


splitter

Șuntul este o altă formă de manipulare a obiectelor. Acestea ocupă 2x1 grile și împart obiectele de pe banda transportoare în două sau două într-un raport unu-la-unu. Ele sunt utilizate în general pentru a distribui articole la două. Pe banda transportoare, sau pentru a echilibra mai multe benzi transportoare.


Principiu mecanism

La prima vedere, mecanismul șuntului poate fi simplu, dar șuntul nu este cu siguranță atât de slab cum crezi și utilizarea lui este de fapt teribilă.


Splitterul are două porturi de intrare pentru transportoare și două porturi de ieșire. Dacă unul dintre porturile de intrare primește elementul primit, acesta va distribui uniform articolele primite la cele două porturi de ieșire.

Dacă unul dintre ieșiri este plin și nu poate fi distribuit uniform, acesta va scoate toate intrările într-o altă priză care nu este plină.

De asemenea, șuntul poate accepta două intrări port și o ieșire port.

Șuntul nu schimbă starea liniei transportoare, elementele de pe linia dreaptă nu merg la linia din stânga și invers.

Șuntul poate introduce elemente de intrare / ieșire preferențial pe o parte și faceți clic pe șuntare pentru a deschide interfața de setare pentru setare.

Unul dintre cele două porturi de ieșire ale splitterului poate fi setat să filtreze un element. Acest tip de element va fi trimis numai de pe acest port și nu va lua altul. Ieșirea din această parte a elementului de filtrare va fi afișată mai întâi.

La îmbinarea / separarea transportorului, nivelul separatorului trebuie să fie același cu viteza transportorului de intrare, în caz contrar separatorul va deveni gheare.

u=3212635591,2491748225&fm=27&gp=0.jpgu=4290255575,4091807628&fm=115&gp=0.jpg