Bazele de banda transportoare

- Feb 11, 2019-

Clasificarea de banda transportoare

Transportoare sunt în general bazate pe prezenţa sau absenţa de tracţiune membri, achiziţiile de transportator, unitate unităţi, dispozitive de tensionare redirecţionarea dispozitive şi sprijină. Membru de tracţiune este utilizat pentru transmiterea de forţa de tracţiune, şi transportoare, lanțul de tracțiune sau cablu de tractiune pot fi utilizate: membre poartă este folosit pentru a primi materialul, şi hopper, suportul sau distribuitor, etc.: dispozitivul de conducere transportoare, în general, de motorul electric, reductorul de viteza si frana (stop) şi alte componente de puteri: dispozitivul de tensionare are în general două tipuri de tip şurub şi tip ciocan grele, care poate menţine tensiunea şi sag a membrului de tracţiune pentru a asigura funcţionarea normală a transportoare: membrul de sprijin este folosit pentru a sprijini tracţiune membre sau membre poartă. , puteţi utiliza role, role, etc.

3-0mm-pvc-black-conveyor-belt31275451352

Caracteristica structurală a dispozitivul de curea transportoare cu tracţiune membru este că materialul transportat este instalat în structura portantă conectat cu membrul de tracțiune, sau direct pe membru de tracţiune (cum ar fi benzi transportoare), şi de tracţiune membru ocoleşte role sau pinionul de antrenare cap şi coadă. Conectate pentru a forma o buclă închisă, care cuprinde o ramură de incarcate materialului de transport, transport materiale folosind mişcare continuă a membrului de tracţiune

Există mai multe tipuri de benzi transportoare, precum transportoare, lespede transportoare, cărucior transportoare, scări rulante, mutarea walkways, transportoare cu raclete şi îngropat răzuitor transportoare. Transportoare, suspendate de conveioare, teleferice aeriene, etc.

Echipament pe banda rulanta belt fără tracţiune membri au diferite componente structurale, iar membrii de lucru pentru transport materiale, de asemenea, sunt diferite. Caracteristicile lor structurale sunt: folosind mişcare de rotaţie cu piston mişcare a membrului de lucru sau utilizând fluxul de mediu în conducte pentru transportul materialului înainte. De exemplu, membru lucru transportoare cu role este o spirală, şi membru lucru transportoare elicoidale este o spirală. Spirala face o mişcare de rotaţie în jgheab pentru a împinge materialul de-a lungul jgheab, membru lucru transportor vibrator este un jgheab, şi prin reciprocates la transportul materialelor introduse în acesta.