Benzi centura de transport

- Feb 03, 2019-

Benzi transportoare utilizează mișcarea continuă sau intermitentă a benzilor transportoare pentru a transporta o varietate de articole ușoare și grele, care pot transporta o varietate de materiale în vrac, precum și o varietate de cutii mici de mărfuri, cum ar fi cutii, pungi etc. gamă largă de aplicații.

Materialul benzii transportoare este: cauciuc, silicagel, PVC, PU și alte materiale. În plus față de transportul de materiale comune, poate îndeplini, de asemenea, cerințele speciale de petrol, coroziune, anti-statice și alte materiale. Utilizarea benzilor transportoare speciale pentru produse alimentare poate satisface cerințele industriei alimentare, farmaceutice și chimice zilnice.


Formele de structură includ: bandă transportoare, bandă transportoare plană, bandă transportoare de cățărare, bandă transportoare de întoarcere etc., precum și accesorii cum ar fi șicanele de ridicare și fusta pot fi adăugate pe banda transportoare pentru a îndeplini diferite cerințe tehnice. Banda transportoare este echipată cu o bancă de lucru și un suport pentru lămpi pe ambele părți, care poate fi utilizată ca linie de asamblare pentru montarea electronică de instrumente și ambalarea produselor alimentare.

image

Metodele de conducere sunt: mecanismul de antrenare cu motor și tamburul electric.

Modurile de control al vitezei sunt: controlul frecvenței, schimbarea vitezei fără trepte.

Materialul din cadru este: oțel carbon, oțel inoxidabil, profile din aluminiu.

Caracteristicile echipamentului: Transmisie netedă, fără mișcare relativă între material și banda transportoare, pentru a evita deteriorarea transportorului. Zgomotul este mic, potrivit pentru situații în care mediul de lucru este relativ liniștit. Structura este simplă și ușor de întreținut. Consum redus de energie și costuri reduse de utilizare.


dfc3edb7512c804f6373c7f5f2bbcd91_u=578013056,2843323963&fm=27&gp=0

Linia de producție a benzii, centura transportoare cu bandă, linia transportoarelor cu bandă, echipamentul de producție a curelelor, echipamentele de transport cu bandă sunt, în general, ruta materialului în timpul funcționării operației, adică pornind de la materialul din linia de producție care intră în operațiune și apoi prin procesarea, transportul, asamblarea, testarea unei serii de activități în diverse aspecte

Traseul format.

Linia de producție a curelelor liniare, centura transportoare cu bandă, linia transportoarelor cu bandă, echipamentele de producție a curelelor, echipamentele de transport cu bandă sunt în general organizate în conformitate cu principiul obiectului, completează procesul de organizare a procesului de producție a produsului, adică, în conformitate cu regulile de specializare a produselor cu producție Diferitele echipamente pentru linia de producție a curelelor și operatorii de diferite tipuri de lucru necesare pentru produse ating întregul proces de producție al unui anumit produs și același obiect de lucru este finalizat pentru a face față diferitelor procese.

Linia de producție a benzii, centura transportoare cu bandă, linia transportoarelor cu bandă, echipamentele de producție a curelelor, echipamentele de transport cu bandă, în funcție de mărimea liniei de producție a curelelor de produse și a liniei de producție a curelelor pentru componente; în funcție de ritmul vitezei liniei de producție a curelelor de apă și de linia de producție a benzii fără flux; conform automatizării Gradul este împărțit în linia automată de producție a curelelor și linia de producție a curelei neautomate. Centurile de producție a benzilor, centurile de transport cu bandă, liniile de transport cu bandă, echipamentele de producție a curelelor și echipamentele de transport cu bandă sunt transportate în mod continuu prin frecare. Componentele sale principale sunt rafturi, role de curea, dispozitive de tensionare, benzi transportoare, transmisii și alte echipamente.

Curelele de producție a benzilor, curelele de transport cu bandă, liniile transportoarelor cu bandă și alte echipamente nu pot transporta numai articolele finite în mod continuu, ci și transportă articolele împrăștiate. În plus față de aceste transporturi convenționale de lucru, acestea pot, de asemenea, să îndeplinească cerințele de proces în procesul de producție al întreprinderii, astfel încât să se finalizeze lucrările de producție și să se efectueze operațiunile de scurgere în mod ordonat.

微信图片_20190102105408