Banda de banda pentru transportoare

- Feb 08, 2019-

Recent, dezvoltarea industriei minerale din China și dezvoltarea industriei benzilor transportoare au îmbunătățit în continuare tehnologia de transmisie continuă și de clasificare. Prin urmare, pe baza dezvoltării industriei minerale, se analizează situația actuală a benzilor transportoare din China și direcția de dezvoltare a echipamentelor de transmisie.

O bandă transportoare este un termen general pentru liniile transportoare și mașinile transportoare. Dezvoltarea economică și socială a impus cerințe mai mari pentru benzi transportoare. Tehnologia modernă de inginerie va necesita curele transportoare din ce în ce mai eficiente. Tehnologia Superfine de pulverizare va juca un rol din ce în ce mai important în cercetarea și dezvoltarea high-tech.

1. Istoria dezvoltării benzii transportoare

În China, cele mai simple instrumente de livrare au apărut în 2000 BC - cu toate acestea, transmisiile lor au fost intermitente. Curelele moderne de transport au fost create după îmbunătățirea graduală și promovarea mașinilor electrice, cum ar fi motoarele cu aburi și motoarele electrice. Eficiența sa de producție este mai mare decât cea a benzii transportoare pentru acțiunea intermitentă de strivire.

Apariția acestor benzi transportoare a îmbunătățit considerabil eficiența operațiunilor miniere. Cu toate acestea, datorită diferențelor în caracteristicile diferitelor materiale, cerințele ratei de transmisie a diferitelor industrii sunt diferite una de cealaltă, astfel încât au fost create o varietate de benzi transportoare pentru operațiunile de transport conform principiilor de lucru diferite.

2. Piața de dezvoltare a benzii transportoare

Datorită utilizării pe scară largă a benzilor transportoare în diverse industrii, cercetarea și dezvoltarea benzilor transportoare la domiciliu și în străinătate sunt foarte apreciate. Se înțelege că piața actuală a benzilor transportoare din China are încă un potențial foarte mare, însă nu există multe produse cu vitalitate reală. Încă așteaptă invenția și crearea de cercetători și producători să dezvolte probleme practice și eficiență ridicată. Banda transportoare va fi utilizată pentru a completa diferența tehnică a Chinei și a benzii transportoare din lume

图片4.png图片5.png
3. Direcția de dezvoltare a echipamentului transportor

(1) să dezvolte echipamente de calibrare fină și alte echipamente auxiliare compatibile cu banda transportoare. Mai multă cercetare și dezvoltare ar trebui să se realizeze din perspectiva întregului sistem de proces și alte echipamente auxiliare de proces, cum ar fi echipamentul de clasificare și echipamentul de transport al produselor, ar trebui îmbunătățite, adaptate și îmbunătățite pe baza benzii transportoare existente.

(2) Îmbunătățirea eficienței, reducerea consumului de energie și îmbunătățirea și îmbunătățirea continuă a benzii transportoare.

(3) Integrarea cercetării și dezvoltării echipamentelor și proceselor.

(4) Dezvoltarea echipamentelor multifuncționale de transfer și de modificare a suprafețelor

Tehnologia modernă de inginerie va necesita tot mai multe echipamente de transmisie, iar tehnologia de transmisie va juca un rol din ce în ce mai important în cercetarea și dezvoltarea înaltă tehnologie. În dezvoltarea viitoare a tehnologiei nemetalice minerale de procesare profundă și de dezvoltare industrială, trebuie să ia în considerare dezvoltarea de high-tech și a industriei sale, trebuie să luăm în considerare utilizarea sa cuprinzătoare.

微信图片_20190107141202