Banda perie pentru transportoare

- Feb 13, 2019-

O perie ascuțită cu o suprafață largă, aspră. Se utilizează pentru a spăla haine, încălțăminte etc.

image


Funcție: Folosită în principal pentru a sufla părul drept și pentru a piepteni flori mari. [1]


Un instrument pentru îndepărtarea murdăriei sau a uleiului de pete din lână, sârmă brună, sârmă etc. este, în general, lung sau eliptic, cu mâner. Periile, cunoscute și ca perii de perie, sunt împărțite în perii industriale și perii civile în funcție de domeniul lor de încercări.


Explicație de bază


1. [perie]: o unealtă sau dispozitiv manipulat manual sau mecanic, realizat prin însămânțarea părului pe spate, mâner sau cilindru pentru a fi utilizat ca o curățare, perie, vopsea sau stuc și polizare


2. [nebun]: Cuvintele surzilor. Sunt nebuni, hackeri etc.


Se pare că sunt o pensulă, este și un idiot. - "Două momente de surpriză"

image

Explicație detaliată 1. Un instrument pentru îndepărtarea murdăriei sau a murdăririi.


Cel de-al doilea episod din "Marja de apă": "Există o chiuvetă, o pensulă, o masă din alamă lăcuită și o lampă de staniu." Cea de-a 19-a editie a "Istoriei studentilor": "El este in magazin in fiecare zi." Înăuntru, ținând o mână cu pensulă în mână. "Lao She" Camel Xiangzi "Eleven:" Pensulă mică în fața mașinii, învârtind automat stânga și dreapta, perindând aerul pe sticlă ".

image

2. Fool; fiu risipitor.


Drumul de acasă al lui Yuan Wuming este cel de-al doilea: "Dacă nu ridicați viermi de mătase, nu faceți fermă, sunteți dependenți de mincinos. De ce nu mă convinge regele, peria din lume este mai puțin banii mei. " "Jin Ping Mei Ci Hua" a doua oară: "Această perie 踅 Este strâns, mă vedeți cu niște bomboane dulci, puneți-l pe acest nas și nu-l plătiți".


Pseudonimul numelui net

Unii oameni folosesc "perii" pentru a descrie pe cei care joacă jocuri și bani online mult timp. Poreclit "perie"


Alții folosesc "perii" pentru a descrie pe cei care utilizează site-ul cu subtitrări video pentru a peria subtitrări fără sens.


Unii oameni folosesc "perii" pentru a descrie pe cei care perie ecranul.


Perie civilă

Pensulele utilizate în viața de zi cu zi includ în principal: perie de bucătărie, perie de baie, perie de pantofi, periuță de dinți, perie de oală, perie de spălat, perie de blană, perie pentru cadă, perie de sticlă, perie pentru curățarea sticlei, perie de testare. Pensulă, perie de grătar, perie de baie, perie sanitară din oțel inoxidabil, perie de toaletă, perie de burete, perie pentru pantofi, perie de îmbrăcăminte, perie pentru rolete, perie de perete, perie de vopsea, perie de mașină, perie de zăpadă etc.


Perie industrială

Utilizat în producția industrială, rolul principal este praf, lustruire, curățare, măcinare.


Potrivit industriei pot fi împărțite în: industria metalului; murături perie de spălare alcalină, perie de lustruit


Industria alimentară și a băuturilor: toate tipurile de perie de tăiere de legume, perie de curățare a ciupercilor, păr la perie de păr, mașină de spălat fructe perie


Imprimarea textilă și industria de vopsire: toate tipurile de perie mașină de modelare, ac de bord, lanț, clip cârpă, perie mașină singeing, perie mașină de șlefuit, perie mașină perie, perie mașină pieptene,


Industria încălțămintei: perie pentru microdermabraziune, perie de îndepărtare a cărnii, perie de lustruit, (lână roată, roată de pânză, roată de păr de cal, roată de purcei)


Industria de prelucrare a lemnului: perie mașină de șlefuit, roată de lustruire, perie brună


Protecția mediului înconjurător: toate tipurile de perie de curățare a drumurilor, perie de spălat,


Industria sticlei: perie de mașină de spălat, perie de tăiș


PCB, electronice: PP, PU, PVC, rulou cu burete absorbant PVA, rolă nețesută cu perie, disc de șlefuit din aur, cilindru cu perie, perie de perie de cenușă vulcanică, perie de presiune, perie perie etc.


curățenie

Pensulă de curățare trebuie să acorde atenție:


1. După periere, utilizați un țesut sau un tampon de bumbac pentru a apăsa ușor cu degetele pentru a permite scurgerea apei, dar nu uitați să nu răsuciți părul, altfel perii vor fi distruși și structura părului va fi liberă, rezultând Pierderea parului.


2. După spălarea periei, o puteți închide și puteți lăsa firele să se usuce.


3. Nu spălați niciodată părul.


4. Să se usuce în mod natural, să nu se usuce cu un uscător de păr și să nu o uscați sub soare, altfel ar putea afecta materialul periei periei.