Bufet de banda transportoare

- Feb 15, 2019-

Transportor rotativ de tip bufet centura Pret | Specificaţii de centurii transportoare tip bufet rotativ | Transmisie tip bufet rotativ centura câţi bani un metru

Rotaţie transportoare tip bufet este fabricat din 304 inox, materiale plastice ingineria şi componente electrice importate. Este proiectat şi fabricat de un număr mare de ingineri excelent şi experimentat asamblori în Utilaje industria manufacturieră. Produsele sunt afişate cu un aspect frumos şi fiabile de calitate intrinsecă. Un client, le-am făcut propriul nostru brand cu mai mult de zece ani de experienţă şi de sprijin de oameni din toate categoriile, cu concepte inovatoare de marketing, putem oferi tacamuri, ustensile de bucătărie pentru clienţii noştri şi atunci când este necesar, va oferim un bucătar sau catering personalului bazat pe nevoile clientului.

Rotirea bufet pe banda rulanta belt structura Rezumat:

1) această maşină este format din următoarele trei părţi: dispozitiv de lucrari la inaltime, alimentare şi transportoare.

2) această maşină este alcătuită în principal din materiale frumoase, durabile şi igienice, cum ar fi otel inoxidabil si materiale plastice de inginerie.

3) această maşină poate fi proiectată în funcţie de zona de mese şi cerinţele clientului.

Rotaţie transportoare tip bufet centura procesul standarde de productie:

1 echipamente de transport rotativ sushi depinde de lungimea de hârtie de plan de podea cumpărătorului sau design.

2. monorail standard Lăţime: 230 mm, dublu latimea standard feroviar: 520mm. Lăţimea pot fi, de asemenea, personalizate în funcţie de cerinţele clientului.

3. înălţimea totală a maşinii la sol şi înălţimea de pista de transportoare sunt ajustate în funcţie de cerinţele clientului.

4. centru rază, de cotitură unghi şi numărul de cotitură sunt determinate în funcţie de cerinţele clientului

5. transport viteza: viteza normală standard este 4.5r / min, care poate fi ajustat de invertor şi înainte şi înapoi.

6 întregului aparat îndeplineşte cerinţele de stat pentru masini produse alimentare şi îndeplineşte standardele industriei sau enterprise.

7. suprafaţa totală este plat, suprafaţa de oţel inoxidabil este îngrijite şi frumos, şi vopsea Rama fier are fără defecte.