Banda transportoarelor

- Feb 07, 2019-

Benzi transportoare PVC1. Folosiți țesături speciale de poliuretan BASF importate din Olanda, tehnologie avansată și echipamente de producție

2. Grosimea îmbinării este aceeași cu grosimea benzii, operația este mai stabilă, iar îmbinarea este mai puternică.

3. Dimensiune standard, stabilă, fără lățime de contracție, într-o mare măsură pentru a evita devierea centurii

4. Partea comună este întinsă de două ori și nu se va produce nici o întindere în timpul utilizării.

5. Adoptarea de materii prime importate de înaltă calitate fără materiale reciclate

6. Serviciul de teren

20160922183424_7448.jpg20160922183423_8648.jpg20160922183422_6248.jpg


caracteristicile produsului

Cureaua de transport din PVC este fabricată din bumbac de înaltă rezistență, din bumbac, din nailon și din poliester, ca miez. Este fabricat din clorură de polivinil natural pur și este alb sau deschis. Nu are poluare și nu afectează învelișul de miros al igienei produselor alimentare. Curele de transport cu bandă PVC design de produs formula este rezonabilă, în conformitate cu indicatori de sănătate, moderată de culoare, lumina si durabil. Curelele de transport PVC sunt potrivite pentru industria alimentară sau pentru sectorul alimentar pentru a transporta produse alimentare sau alimente în vrac, conservate, ambalate la o dimensiune mare de particule de 400, iar volumul de livrare poate varia de la 1 metru cub / oră la 6000 metri cubi / oră.


Categorii de produse

1. Clasificate în funcție de aplicație industrială:

Conform cererii din industrie, produsele din benzi transportoare PVC pot fi împărțite în banda transportoare a industriei tutunului, centura transportoare a industriei logistice, centura transportoarelor industriei ambalajelor, centura transportoarelor industriei de imprimare, centura transportoare industria alimentară, centura transportoarelor din industria lemnului, industria de benzi transportoare. , banda transportoare a industriei acvatice, banda transportoare a industriei de piatră etc.

2, în funcție de clasificarea performanțelor:

Conform performanței, produsele din benzi transportoare din PVC pot fi împărțite în benzi transportoare cu cățărare ușoară, bandă transportoare de înălțime ridicată, bandă transportoare de ridicare, bandă de ridicare verticală, bandă transportoare antiderapantă, bandă transportoare mașină de șlefuit, bandă transportoare rezistentă la uzură, curele transportoare de banda, curea de transport usoara, curea de ghidare anti-rulare, curea de transport cu aspiratie perforata (cureaua ventilatorului de aspiratie), cureaua de transmisie a curelelor, cureaua transportoare spirala de ridicare, cureaua transversala de ridicare, curea de transport cu bandă, bandă transportoare bloc, bandă transportoare cu bandă margine, bandă transportoare cu bandă, banda transportoare de margine cuțit etc.

3, în funcție de grosimea produsului și clasificarea culoare:

În funcție de grosimea și culoarea produsului, acesta poate fi împărțit în diferite culori (roșu, galben, verde, albastru, gri, alb, negru, verde închis, transparent) și grosime. Grosimea poate fi produsă de la 0,8 mm până la 11,5 mm. Lățimea poate fi procesată de la 10 la 100 mm.

image

4. În conformitate cu clasificarea produsului cercetarea și dezvoltarea:

Conform cercetării și dezvoltării modelului de produs, acesta poate fi împărțit în modelul gazonului, modelul de pește, modelul de diamant, modelul crucii, modelul ochiurilor de plasă, modelul triunghiului inversat, modelul de potcoavă, modelul zigzag, modelul cu puncte mici, pânză. Model, model mare de masă rotundă, model de undă, model cu balon, model inline, model drept subțire, model de golf, model pătrat mare, model mat, model dur, model carouri etc.

5. Clasificarea în funcție de nivelul țesăturii:

În conformitate cu benzi transportoare PVC nivel de tesatura produs poate fi împărțită în: o cârpă un singur lipici, două cârpă un singur lipici, o cârpă două clei, două cârpă două clei, două cârpă trei clei, trei cârpă trei lipici, trei cârpă patru clei, patru cârpă patru clei, patru cârpă cinci clei, cinci cârpă cinci clei, și așa mai departe.


6, în funcție de clasificarea temperaturii:

În funcție de gama de temperatură a produselor din benzi transportoare din PVC, aceasta poate fi împărțită în: bandă transportoare cu temperatură ridicată (minus 10 ° la 80 °) cu bandă transportoare rezistentă la frig (minus 40 ° sau mai mult) Mai Mult).


Odată cu popularizarea pieței transportoarelor din PVC devenind din ce în ce mai mature, diferite domenii industriale și-au dezvoltat și aplicat programele constructive rezonabile, științifice și garantate în diferite grade.