Transportoare de picior

- Feb 01, 2019-

În zilele noastre, dezvoltarea oraşului este prea rapid, atât de mulţi parteneri mici au tendinţa de a magazin pe Internet, în timp ce cumpărături online necesită o companie de curierat pentru a sorta şi apoi curier trimite articolele la fiecare dintre parteneri mici. Tradiţionale de transportoare utilizate în cadrul companiei de curierat expres poate juca doar un simplu rol.

image

Pentru acest fenomen, Universitatea din Bremen şi Institutul de logistică în comun dezvoltat şi dezvoltat celluveyor celulare transportoare multidirecţională, care puteţi specifica orientarea şi orientarea încărcăturii, astfel încât încărcătura pot fi livrate la o locaţie desemnată. Simţiţi-vă liber să se adapteze traseul astfel încât mărfurile vreau să merg acolo.

image

Transportoare multidirecţionale celulare pot face acest lucru, deoarece există trei roţi universal pe fiecare placă hexagonală, iar bunurile sunt mutate aceste roţi. Personalul are nevoie doar de a avansa pe computer. Setaţi calea, mărfurile vor ajunge la locul desemnat în funcţie de traseul stabilit, dacă este o curbă drepte sau o poziţie în formă de şarpe, puteţi alege.

image

Design-ul modular unic, de asemenea, face această bandă transportoare multidirecţionale celulare mai flexibile, şi este uşor de a instala sau dezasambla prin alte metode mecanice. Şi vă pot asambla, de asemenea, dimensiunea acesteia în funcţie de nevoile tale reale.Şi dacă o anumite piesa eşuează, mărfurile automat va ocol, nu va afecta întregul traseu, şi de reparare a plăcii este foarte convenabil, putem înlocui, de asemenea, că în scurt timp. Este raportat că această bandă transportoare este aproape de zece ori mai repede decât manualul, chiar mai repede decât sortare robot. Putin prieteni, ce părere aveţi de această bandă transportoare?

Şi dacă o anumite piesa eşuează, mărfurile automat va ocol, nu va afecta întregul traseu, şi de reparare a plăcii este foarte convenabil, putem înlocui, de asemenea, că în scurt timp. Este raportat că această bandă transportoare este aproape de zece ori mai repede decât manualul, chiar mai repede decât sortare robot. Putin prieteni, ce părere aveţi de această bandă transportoare?