Clasificarea de banda transportoare

- Aug 10, 2017-

Astăzi pe banda transportoare pentru dezvoltarea rapidă tendinţă, ocuparea rapidă a pieţei de transport materiale. În dezvoltarea unei astfel de ere rapidă, transportoare în cazul în care doriţi să stea pentru totdeauna în regele de teren, trebuie să stăpânească direcţia de dezvoltare. Varietatea de benzi transportoare, curele, noi soiuri continuă să apară, producătorul și utilizarea unităţilor pe banda rulanta belt clasificarea şi numirea este uniformă nu, în general, următoarele metode pentru a clasifica.

Unul, în funcţie de gradul de caldura

1, benzi transportoare rezistente la căldură: rezistente la TI rezistenta nu este mai mare decât 100 de grade, rezistenţă de tip T2 nu este mai mare decât 125 grade, rezistenţă de tip T3 nu este mai mare decât 150 grade

2, temperaturi ridicate benzi transportoare: toleranţă de temperatură nu este mai mare decât 200 de grade

3, rezistente la ardere transportoare (plase metalice transportoare): temperatura 200-500 grade fierbinte: coaste transportoare, benzi transportoare rezistente la căldură, cablu otel transportoare, banda transportoare spirală metalică,

În al doilea rând, în funcţie de materialul

Transportoare, transportoare, transportoare, transportoare, transportoare, transportoare, transportoare, transportoare, banda transportoare, benzi transportoare, transportoare, transportoare.

În al treilea rând, în funcţie de intensitatea nivelului de clasificare

Centura de putere de pe banda rulanta, mai puţin decât 500kN / m numit lumina transportoare, 630kN / 2000KN / m numit putere medie transportoare, mai mare decât 2000kN / m este o rezistenta bandă transportoare, mai mare decât 5000kN / m banda ultra-înaltă rezistenţă.

Extinderea cunoştinţelor:

Centura de plasă din oţel inoxidabil este o maşină condusă de frecare, care transportă continuu materialul. Din oţel inoxidabil plasă centura poate forma un material procesului, de la iniţială punct la punct final de descărcare de gestiune pe o anumită linie de transport de hrănire centura din oţel inoxidabil plasă poate fi efectuată atât rupt livrare materiale, de transport, de asemenea, pot fi transportate în bucăţi de livrare de bunuri. Desigur, în plus faţă de său transportul pur materiale, dar şi cu procesul de producţie industrială în procesul de potrivire a cerinţelor de formare a unui ritm a liniei de exploatarea conductei. Prin urmare, centura de plasă de metal este larg folosit în diferite întreprinderi industriale moderne, este industria automate şi linii de asamblare automate moderne este esenţială în accesorii importante.