Transportoare cu bandă transportoare

- Jan 02, 2019-

Întreprinderea Snapshot

Soluții mai bune în curs! ---- Unul dintre cei mai renumiți furnizori de soluții pentru curele din China.

Cu benzi transportoare, precum și curele de transmisie, benzi transportoare modulare, curele de distribuție, curele V, centuri de alimentare și alte produse. XInbex a creat soluții de centură bazate pe clienți pentru clienți la nivel mondial de aproximativ 18 ani, oferind produse de calitate mai bună, preț rezonabil, precum și servicii excelente. De aceea suntem de încredere în toate industriile și în celelalte sectoare.

cf4ec417503262824675aba7b995e859_u=3991471311,3441744518&fm=27&gp=0
Dacă doriți să fiți bine consiliați, aveți nevoie de un partener capabil și eficient. Xinbex oferă clienților asistență rapidă și competentă în ceea ce privește locurile de muncă și echipamentele de service din întreaga lume.

În 2013, XINBEX a extins zona fabricii și a înregistrat XIAMEN HEE INDUSTRY BELT Co, Ltd în districtul Tongan, Xiamen City.

Misiune și valori

Misiunea și valorile misiunii Xinbex sunt exprimate în promisiunea mărcii companiei față de clienții, angajații și acționarii noștri. Xinbex este locul unde inovația și tehnologia se reunesc pentru a crea soluții mai bune pentru clienții din întreaga lume.

u=63326033,1890542182&fm=76
Misiunea noastră ---- suntem o valoare pe termen lung pentru clienții, angajații și acționarii noștri, printr-un angajament pasionat de excelență și un proces de management disciplinat, împreună produc un avantaj competitiv susținut pe piața mondială. Realizăm succesul prin inovarea tehnologiei, a materialelor noi și satisfacerea nevoilor diversificate ale clienților.

Valorile noastre --- Xinbex continuă să-și demonstreze angajamentul de a fi o companie bazată pe inovare, orientată spre rezultate și bine gestionată. Oamenii noștri au o pasiune pentru progres și angajamentul față de excelență. În comparație cu competitorii noștri, ne străduim constant să fim parteneri mai buni cu clienții noștri și să fim mai orientați către clienți și să ne îndreptăm spre viitor.

Știm că tot ceea ce realizăm depind de dedicația, abilitățile, integritatea și angajamentul angajaților noștri. Oferim un pachet impresionant, echitabil și plin de satisfacție pentru angajații noștri și am așteptat mari așteptări pentru performanță. Căutăm să creăm un loc unde oamenii pot face diferența.
微信图片_20190102105408
Misiunea și valorile noastre sunt profund înrădăcinate în cadrul companiei și arată stilul nostru disciplinat intern.