Banda transportoare

- Jan 09, 2019-

Despre desenele cu benzi transportoare și modelele benzilor transportoare

De fapt, atunci când vine vorba de desene cu benzi transportoare, multe dintre ele sunt foarte frecvente pentru a face curele de transport, deoarece mai mulți cumpărători profesioniști vor avea desenele corespunzătoare cu benzi transportoare furnizate de departamentul tehnic al companiei lor. Dacă nu puteți găsi un furnizor de benzi transportoare pentru a ajuta la proiectare. Pentru confortul achiziției ulterioare, în ceea ce privește proiectarea benzii transportoare, depinde în principal de proiectarea echipamentului transportor, deoarece producătorii benzii transportoare nu vor produce echipamentul transportor, benzile transportoare sunt personalizate în funcție de mărimea echipamentului transportor, iar banda transportoare este gratuită. Design, selectarea benzii transportoare și așa mai departe.

image

1. Despre structura benzii transportoare


Când vine vorba de structura benzii transportoare, insideri știu că banda transportoare este alcătuită dintr-o combinație de strat de pânză și un strat de PVC. Procesul de procesare cu mai multe straturi realizează efectul de lipire, astfel încât este împărțit în mai multe pânze, iar banda transportoare Miou este lipită dintr-o cârpă la una. Pentru a Liubu Liujiao sunt în stoc, și de sprijin alte materiale realizate la comandă, suprafața este stratul PVC, sau stratul PU, pot fi, de asemenea, personalizate ca niciodată, partea de jos este stratul de stofa nylon, pot fi personalizate pentru strat PVC, suprafața poate fi personalizate pentru diverse modele,

image

2, pe principiul benzii transportoare


Principiul benzii transportoare este pur și simplu că este antrenat de două role pentru a conduce banda transportoare plană transportoare și banda transportoare de alpinism. O singură rotire este roata motoare, motorul este folosit pentru a ghida puterea, celălalt cilindru este folosit pentru tensionare, iar partea din mijloc este în mare parte netedă. Planul din oțel inoxidabil, parametri specifici, vă rugăm să consultați producătorii de echipamente conveioare corespunzătoare, Miou nu va face prea multe răspunsuri pentru toată lumea.

image