Bandă de uscatoare pentru transportoare

- Jan 08, 2019-

descrierea produsului

Stofă rezistentă la temperaturi ridicate din teflon, cunoscută și sub denumirea de bandă transportoare Teflon sau curea transportoare cu teflon de înaltă temperatură.

Este fabricat din fibră de sticlă importată de calitate superioară, ca material țesut, țesut simplu, twill, satin sau alt material țesut în substrat de stofă din fibră de sticlă și apoi complet impregnat și acoperit cu rășină teflon de înaltă calitate printr-o tehnologie unică de proces. Producția de diverse grosimi de bandă transportoare din material textil de înaltă temperatură Teflon - curea transportoare cu teflon de înaltă temperatură.

Conform diferitelor materiale și tehnologii de prelucrare, compania noastră asigură curele de transport Teflon de înaltă rezistență la temperaturi ridicate, cu diferite grade de antistatică și izolație, cu o înaltă calitate a suprafeței și o rezistență ridicată la tracțiune - banda transportoare cu teflon de înaltă temperatură.

56f4b9148dac2727fb1f838885ed2a55

Fenomen Măsura Comentarii
Suprafața benzii transportoare Trebuie să strângeți /
Balanța neechilibrată pe ambele părți ale benzii transportoare Necesitatea de a recalibra Rețineți că atunci când reglați, puteți îndrepta banda transportoare și observați efectul de reglare în timp, pentru a împiedica partea centurii să stoarcă marginea deteriorată a curelei și să blocheze cadrul. Dacă cardul este mort, trebuie să slăbiți tensiunea și să aduceți placa artificială în poziția de mijloc.
Banda transportoare cu carduri libere sau libere Trebuie să fie înlocuit /
Suportul lateral al rolei tip V este supus schimbării accidentale a impactului Necesitatea de a recalibra Dacă se folosește transportorul cu suport fix, acest lucru nu este posibil, dar suportul de fixare nu poate corecta abaterea locală a benzii transportoare.
Cadrul este deformat de un impact sever Această eroare nu este ușor de realizat. Odată ce se întâmplă, banda transportoare trebuie să fie re-ajustată în ansamblu. /
Banda transportoare este foarte uzată Trebuie să fie înlocuit /
Detalii produs

image

Caracteristici

Teflon curea transportoare cu temperatură ridicată

Rezistență chimică

Rezistență mare, fără arsuri

Smooth, anti-stick, rezistent la murdărie, ușor de curățat

Rezistența la temperaturi ridicate, rezistența la temperatură convențională de 24 de ore până la 260 de grade, poate ajunge la mai mult de 300 de grade, utilizată în diferite benzi transportoare pentru mașini de uscare, benzi adezive, benzi de etanșare etc.