Mașina de etanșare a marginilor banda transportoare

- Jan 11, 2019-

Care este banda transportoare utilizată în mașina de bandă de margine?

Aplicarea largă a benzilor transportoare este utilizată în toate domeniile vieții. Unele industrii de automatizare sunt inseparabile de benzile transportoare, care pot înlocui un număr mare de forță de muncă și pot îmbunătăți eficiența. Cureaua de bandă a mașinii de bandajare a mobilei este un fel de produs în industria mașinilor. Banda de margine a mobilei poate fi văzută în viața noastră, dar mulți oameni știu să o sigileze, iar funcția nu este înțeleasă. Acum să lărgim cunoștințele tuturor. .


Cureaua de bandă de bandă a mobilei este un tip de material din PVC, în general 1,0, 1,5 și două sunt folosite mai mult. Calitatea etanșeității manuale, durabilității și esteticii nu este la fel de bună ca etanșarea automată a margini a mașinii. La urma urmei, etanșarea manuală a marginilor nu este suficientă. Este netedă și uniformă și este ușor să aveți presiuni inegale sau apariții diferite. Deci cumpăra mobilier, încercați să cumpăra marginea mașinii, nu salut prețul.

image

O metodă obișnuită de prelucrare a marginilor componentelor moderne de mobilier. În principal procesul decorativ al marginii panoului de mobilier din plăci aglomerate. Dacă utilizați un lemn subțire pentru a lipi marginea plăcii, va juca un anumit rol decorativ. Poate fi sigilat cu mașină manuală sau cu bandă automată sau poate fi sigilată manual. Indiferent de care, procedeul de etanșare a marginilor este: marginea marginii sau banda de margine este lipită - banda de margine este apăsată pe marginea plăcii - Etanșare excesivă a margini - tăiere dublă a marginilor pe ambele părți - tăiere, pentru mașină automată de bandă margini, margine de frezat, tăiere de urmărire, răzuire, lustruire și alte funcții. Cea mai importantă parte a benzii de margine este că marginea plăcii trebuie să fie dreaptă. Nu trebuie să existe pași cauzați de alinierea necorespunzătoare a lamei de ferăstrău de masă. Ar trebui să fie presat strâns, altfel este ușor să se producă decalaje între banda de margine și muchia plăcii. Adeziv special pentru banda de margine. Nu este recomandat să folosiți un clei universal. Este ușor să cadă atunci când este expus la căldură.


În concluzie, am făcut o introducere detaliată a rolului centurii de bandă de bandă a mobilei, sperând să îi ajutăm pe toată lumea.