Bandă transportoare Edmonton

- Jan 15, 2019-

Editare caracteristici de produs

1. Produsul este fabricat din panza de bumbac (CC) sau din bumbac-bumbac intercalat cu panza (VC) prin calandrare, turnare si vulcanizare.

2, produsul se adaptează la cerințele diferitelor condiții de utilizare, poate fi realizat în structuri diferite, cum ar fi marginea, marginea deschisă, scara mijlocie, scara laterală

specificație

u=2625700893,3611817100&fm=27&gp=0

(1) Material de bază: țesături inter-țesute din poliester-bumbac TC-70, pânză de bumbac CC-56

(2) Lățimea de bandă: 300mm-3000mm

(3) Stofă: 1-12 straturi

图片9

(4) Grosimea cauciucului: suprafața de lucru: 1,5-10mm Suprafață nefuncțională: 0mm-6mm.

Banda transportoare este confecționată dintr-o țesătură din fibre ca miez și este realizată dintr-un cauciuc general ca material de acoperire și suprafața este netedă și netedă (Figura 1. Miezul este o țesătură stratificată sau integrată țesută din fibre cum ar fi bumbac, nylon, poliester sau vinil. Fiberul este cel mai vechi material de bază folosit, ușor de etanșat cu cauciucul, rezistența fiind ușor îmbunătățită în stare umedă, dar rezistența la rupere este scăzută (mai ales în jurul stratului de 56 N / mm). Rezistenta anticoroziva si a mucegaiului este slaba si utilizarea scade. La sfarsitul anilor 1950, fibrele de nylon au fost folosite ca material de baza si au devenit cea mai mare cantitate de fibre de nylon cu o rezistenta de pana la 700 N / m2, care este rezistentă la oboseală, coroziune și îndoire, mai mare Proprietățile fibrei poliesterice sunt similare cu cele ale fibrelor de nylon, iar alungirea elastică este doar jumătate din cea a fibrei de nailon.Este un material promițător. rezistența este de 200 N / m2, întinderea elastică Mai lungă decât fibra de nylon, ușor de îmbinat w cu o rezistență bună la căldură, dar rezistența este redusă cu 10 ~ 25% în stare umedă, numai în câteva țări cum ar fi China, Japonia etc. Numai o fibră poate fi utilizată atunci când împletirea miezului este disponibilă și în două fibre Amestecat sau întrețesut.

3. Banda transportoare obișnuită este utilizată pe scară largă în materialele de construcții, industria chimică, cărbunele, energia electrică, metalurgia și alte departamente. Este potrivit pentru transportul blocului non-coroziv, a materialelor granulare și pulberilor la temperatura camerei, cum ar fi cărbunele, cocsul și nisipul. Pietrele, cimentul și alte materiale (materiale) sau bucățile de articole, cu o densitate de transport în vrac de 6.5 ~ 2.5t / m3 de diverse materiale vrac, granular, pulbere și alte materiale libere, pot fi de asemenea utilizate pentru livrarea de bunuri adulte.