Transportoare cu benzi transportoare

- Jan 14, 2019-

Banda rulanta

Prezentare generală

În secolul al XVII-lea, Statele Unite au început să utilizeze cabluri aeriene pentru a transporta materiale vrac; la mijlocul secolului al XIX-lea, diferiți transportori moderne cu benzi transportoare au apărut unul după altul. În 1868, în Marea Britanie au apărut transportoare cu bandă; în 1887, transportoare cu șuruburi au apărut în Statele Unite; în 1905, în Elveția au apărut transportoare cu bandă de oțel; în 1906, au apărut transportoare inerțiale în Regatul Unit și Germania. De atunci, transportoarele cu benzi transportoare au fost afectate de progresele tehnologice în producția de mașini, mașini electrice, industria chimică și metalurgică și au fost îmbunătățite continuu, completând treptat transferul din interiorul atelierului până la finalizarea prelucrării materialelor în cadrul întreprinderii, între întreprinderi și chiar între orașe. O parte integrantă a mecanizării și automatizării sistemelor de manipulare a materialelor.

cerere

Transportoarele cu benzi transportoare sunt în mod constant îmbunătățite prin dezvoltarea tehnologică a producției de mașini, a mașinilor electrice, a industriei chimice și a industriei metalurgice. Acestea sunt îmbunătățite treptat de la finalizarea livrării atelierului până la finalizarea prelucrării materialelor în cadrul întreprinderii, între întreprinderi și chiar între orașe, devenind manipulare materială. O parte integrantă a mecanizării și automatizării sistemului.


5ee31cb60d01dd794e58303cdb3ca698_u=2471116064,3557126025&fm=27&gp=0

întreținere

În primul rând, banda transportoare trebuie menținută curată în timpul procesului de transport și a procesului de oprire și trebuie curățată frecvent. În plus, evitați contactul direct cu materialele cum ar fi uleiurile bazice pe bază de acizi și solvenții organici și evitați să atingeți dispozitivul de încălzire la cel puțin un metru distanță.


În al doilea rând, tipul, structura și numărul de benzi transportoare trebuie să fie selectate în funcție de condițiile reale. Acest lucru va fi mai bine de utilizat.


În al treilea rând, benzile transportoare de diferite tipuri și specificații nu pot fi asamblate, iar îmbinările sunt de preferință lipite pentru aderență.


În al patrulea rând, viteza de rulare a benzii transportoare nu trebuie să fie mai mică de 2,5 m / s, unele dintre materialele mai vâscoase folosesc un dispozitiv cu o forță fixă puternică pentru anularea descărcării, cu o viteză mică. Www.jialianlw.com de la Jialian Automation Equipment


5. Secțiunea de primire a benzii transportoare ar trebui să scurteze distanța între rolele și să ia dispozitivul de tamponare. Pentru a preveni scurgerile, partea de curea trebuie să adopte o placă de blocare a materialului relativ flexibilă pentru a evita ca placa de blocare a materialului să fie prea tare, să răzuie suprafața centurii benzii transportoare și să selecteze cea corespunzătoare. Pentru a reduce impactul pe bandă atunci când materialul este debarcat, ar trebui adoptat un jgheab pentru a reduce intervalul de aterizare a materialului.


6. Diametrul tamburului de transmisie al transportorului și suportul benzii transportoare, a rolei de antrenare, a tamburului de mers în gol și a unghiului suportului trebuie planificate în funcție de designul transportorului, care trebuie să fie rezonabil.


7. Atunci când există o bandă transportoare care se desprinde, aceasta trebuie instalată în timp pentru a împiedica funcționarea benzii transportoare în caz de probleme. Este strict interzis să spargeți mărfurile direct pe banda transportoare într-un loc înalt. Bunurile plasate pe banda transportoare trebuie să fie netede și nu pot fi așezate oblic sau orizontal. Este strict interzisă utilizarea supraîncărcării. În timpul utilizării, verificați cu atenție dacă banda transportoare funcționează anormal, cum ar fi abaterea. Dacă se constată fenomene anormale, cum ar fi abaterea, acestea trebuie ajustate și reparate în timp.