Elementele centurii de transport

- Jan 11, 2019-

fundal tehnic


În general, benzile transportoare pentru transferul componentelor de la un producător de componente la un alt producător care asamblează aceste componente în produse noi sunt bine cunoscute. De exemplu, în domeniul asamblării circuitelor, componentele electronice sunt adesea transferate de la o sursă de alimentare componentă într-o locație specifică într-o placă de circuit pentru montarea pe ea. Aceste elemente pot fi de mai multe tipuri, inclusiv componente de montare pe suprafață. Exemple specifice includ cipurile integrate cu memorie, cipurile de circuite integrate, rezistențele, conectorii, procesoarele cu serii duale, condensatori, magistrale de poartă și altele asemenea. Aceste componente sunt de obicei atașate la o placă de circuite care poate fi apoi încărcată într-un dispozitiv electronic.

u=2265768386,2769892000&fm=27&gp=0

În plus față de montarea manuală a componentelor electronice individuale pe o placă de circuite, industria electronică utilizează, de asemenea, un dispozitiv automat de indicare, denumit uneori un dispozitiv "pick-and-down", care captează părți la o anumită stație (sursă) pe o altă stație specifică (placă). Pentru a asigura funcționarea continuă a dispozitivului de indicare automată, dispozitivul trebuie alimentat în mod continuu cu componente electronice la o rată și stație predeterminată, astfel încât să repete secvența precisă de mișcare planificată în fiecare ciclu. Prin urmare, este important ca fiecare astfel de element să fie în aceeași poziție cu elementele secvențiale față și spate (adică, în acest moment, dispozitivul de indicare automatizat captează elementul).


O modalitate de a livra în mod continuu componente electronice la o stație dorită este utilizarea unei benzi transportoare. Curelele convenționale de transport includ, în general, o bandă alungită având o serie de batoane identice formate la intervale uniforme predeterminate de-a lungul lungimii benzii. Fiecare rezervor este format pentru a primi cu atenție o componentă electronică. Cureaua tipică include, de asemenea, o serie de găuri străpunse care sunt distanțate uniform de-a lungul uneia sau ambelor laturi ale curelei alungite. Aceste găuri intermediare, denumite în mod obișnuit găuri de avansare, orificii de antrenare, orificii de găurire sau găuri de ghidare, acționează dinții dințatelor dințate ale angrenajului pentru a avansa centura către dispozitivul de indicare automatizat.

u=391405420,3990107573&fm=27&gp=0

În mod obișnuit, benzile transportoare sunt fabricate într-o singură stație, înfășurate pe o bobină și transferate către oa doua stație unde cureaua este derulată și alimentată în mod continuu pentru a încărca automat componentele electronice în butelie de pe mașină. Diafragma de avansare permite poziționarea corectă a buteliei în raport cu mașina de încărcare a componentelor pentru a se asigura că fiecare componentă poate fi plasată într-o butelie și orientată corespunzător pentru a fi îndepărtată ulterior de dispozitivul de indicare automatizat. O bandă de acoperire continuă este așezată apoi peste cureaua alungită pentru a ține componenta în butelie.