Banda de alungire a calculatorului

- Jan 11, 2019-

Relația dintre diametrul tamburului de transmisie al benzii transportoare și stratul curelei benzii transportoare, potrivirea tamburului de transmisie, tamburul de mers înapoi și unghiul canelurii rolei trebuie să fie selectate în mod rezonabil, în conformitate cu reglementările de proiectare ale transportor.

image

Direcția de alimentare trebuie să fie în direcția de rulare a benzii transportoare. Pentru a reduce impactul asupra benzii transportoare atunci când materialul cade, jgheabul trebuie adoptat pentru a reduce distanța de rulare a materialului; secțiunea de preluare a curelei transportoare ar trebui să scurteze distanța de rulare și să utilizeze cilindrul tampon ca scurgere. Banda transportoare este compatibilă cu o placă deflectoare moale și moderată pentru a preveni ca placa de deflectoare să fie prea tare și să răstoarne suprafața centurii benzii transportoare. Viteza de rulare a benzii transportoare nu este, în general, mai mare de 2,5 m / s. Blocajul este mare, materialele cu uzură mare și dispozitivul de descărcare cu ajutorul perelor fixe trebuie utilizate la viteză mică.

image

Atunci când transportorul este în uz, dacă nu există nici o rolă, acesta trebuie adăugat și reparat în timp; cilindrul este acoperit de material, determinând rotația să fie ineficientă, împiedicând scurgerea materialului dintre cilindru și bandă, să acorde atenție lubrifierii părții mobile a benzii transportoare, dar nu și benzii transportoare uleioase. Evitați blocarea curelei de către cadru, stâlpi sau materiale de bloc pentru a preveni spargerea și ruperea. Atunci când banda transportoare este deteriorată parțial, bumbacul artificial trebuie reparat în timp pentru a evita expansiunea.