Banda rulanta Belt Encoder

- Jan 15, 2019-

Encoder rotativ este o componentă electronică utilizate frecvent, care este utilizat pe scară largă în electronice auto, home audio, multimedia, amestecarea console, walkie-talkie, jucării electronice, home, industria aerospaţială, militare, etc. Atunci când folosim atunci când codificatorul de rotaţie, ar trebui să înţeleagă simţ bază de encoder rotativ inferioară.

Primul rând, rolul codificator rotativ: codificator rotativ aparat este în principal pentru a ajuta la viteza de conversie într-un semnal de tensiune, cu toate că precizia este relativ scăzut în întregul proces, dar operaţiunea este foarte fiabil, trebuie să fi citit în sistemul informatic, prin conversie relevante, prezentate utilizatorului fiabilă a datelor.


    

Encoder rotativ, a doua clasificare: encodere rotative pe piaţă sunt împărţite aproximativ în encodere incrementale şi encodere absolute. Ar trebui să selectaţi dispozitive adecvate în funcţie de nevoile reale, astfel încât performant de detectare poate fi atins. Da-te mai mult reliable date.

    

Al treilea, aplicarea encodere rotative: am constatat că encodere rotative sunt folosite acum în rezolvarea componente, corectarea componente şi servo motoare, in special pentru sisteme de control al poziţiei şi sisteme de control al vitezei în diferite domenii, joacă un important rolul. efect.


    

Instructiuni de instalare a patra, rotary encoder: la instalarea acestor dispozitive, trebuie să se asigure că dimensiunea şi specificaţii de encoder alegeţi pot satisface standardele relevante de instalare pentru gaura poziţia, ax diametru şi aşa mai departe.


    

V. rotary Encoder conexiune anunţ: Când codificatorul şi maşină sunt legate de axa verticală, este trebuie să se asigure că sarcina nu poate depăși limita sa maximă, şi nu există nici o problemă de deviere.


    

6. rotary Encoder instalare precautii: Deoarece diferitele tipuri de traductoare rotative sunt instalate, au nevoie să fie blocate cu părţi corespunzătoare pentru a evita slăbite în timpul funcţionării. Atunci când selectarea şuruburi, asiguraţi-vă că să acorde atenţie dacă encoder model, specificatii, etc sunt potrivite.


    

7. rotary Encoder conexiune pe banda rulanta Notă: În cazul în care este conectat printr-o bandă transportoare, apoi curele trebuie să fie utilizat, altfel unghiul de transmisie nu poate fi suficient de precisă.