Transportoare banda rulantă

- Jan 15, 2019-

Introducerea editorului

O scară rulantă este un dispozitiv de acţionare fix cu un circulă rularea pas pentru pasagerii de înclinare în sus sau în jos.

Scară rulantă constă dintr-o scară (variabila lespede transportoare) şi braţe pe ambele părţi (deformate transportoare). Principalele componente sunt pas, lantul si pinionul de antrenare, Ghidul sistemului feroviar, unitatea principală sistemului de tracțiune (inclusiv motor, reductor de viteza, frână şi disc intermediar link, etc.), unitate ax, scara tensionare dispozitiv, cotiera sistem, placa de pieptene, scară rulantă schelet Și sisteme electrice, etc. Treptele sunt mutate orizontal la intrarea pasagerilor (convenabil pentru pasageri la bord scări), şi treptat forma un pas; paşii dispar treptat după se apropie de ieşire, şi paşii sunt mutat din nou orizontal. Aceste deplasări sunt realizate de roţi principale și auxiliare de pas pe ghiduri pas diferite de mers pe jos.

Categoria de editare

1. Clasificarea Parapete de decorare

1) complet transparent: se referă la scară rulantă complet transparent de sticlă, care pot fi împărţite în curbate din sticlă şi sticlă în funcţie de forma de sticlă.

2) opac: Se referă la scară rulantă din metal opace sau alte materiale. Deoarece suportul pentru mana curenta este fixată pe partea de sus a panoului de perete, centura Parapete este circulat pe calea ferată de consolă armrest, astfel încât stabilitatea opace de tip este mai bună decât cea de transparenta. Este folosit în principal pentru scări rulante inalte unde pasajelor subterane, statii, docuri, etc. sunt concentrate.

Translucid 3): Se referă la cotiera panou de perete este translucid, cum ar fi panouri de perete balustrada din sticla semi-transparente.

În ceea ce priveşte decorarea Parapete, panouri de pereţi de sticlă complet transparentă are o anumită tărie, grosimea care ar trebui să fie mai mică de 6 mm, şi siding complet transparentă sticlă are un bun efect decorativ, asa ca siding este facut din sticla plat transparentă. Scări rulante cont pentru Marea majoritate.

2. Clasificarea pas cu maşina

1) tip lant: se referă la scara rulantă care conduce paşii a lanţului ca un lant.

2) tip rack: se referă la scară rulantă ale căror componente pas de conducere sunt rafturi.

Datorită structurii simple de unitatea de lanţ şi costul scăzut de fabricaţie, cele mai multe scări rulante adoptă o structură de lanţ de unitate.

3. Sorteaza dupa inaltime de ridicare

1) mici liftul de inaltime ridicare: inaltime 3 de ridicare ~ 10 m;

2) scară rulantă cu înălţime ridicat: Inaltime 10 de ridicare ~ 45 m;

3) lift de mare inaltime de ridicare: ridicare inaltime 45 ~ 65 m

u=1438151141,1782883383&fm=27&gp=0