Bandă de bandă transportoare

- Jan 17, 2019-

Banda transportoare cu țesătură de țesătură este concepută pentru a transporta diverse elemente de performanță speciale și a transporta structura scheletului de bază în diferite condiții de mediu în diferite regiuni, în special pentru benzi transportoare rezistente la temperaturi ridicate, la temperaturi ridicate și la căldură. Cu nucleul. Acesta poate fi aplicat în diferite regiuni, în condiții diferite de cald și rece, precum și diverse alimente, cum ar fi alimente și produse alimentare, produse chimice și alte materiale în vrac.

Caracteristici

1. Produsul este fabricat din panza de bumbac (CC) sau din bumbac-bumbac intercalat cu panza (VC) prin calandrare, turnare si vulcanizare. 2, produsul se adaptează la cerințele diferitelor condiții de utilizare, poate fi făcut în tip de margine, tip deschis de tip, tip scara mijloc, tip de scara laterală și alte specificații structurale diferite (1) Materialul de bază: (2) Lățime de bandă: 300mm-3000mm (3) Strat de material: 1-12 straturi (4) Grosimea cauciucului de acoperire: Suprafață de lucru: 1,5-10mm Suprafață nefuncțională: 0mm-6mm. Banda transportoare este confecționată dintr-o țesătură din fibre ca miez și este realizată dintr-un cauciuc general ca material de acoperire și suprafața este netedă și netedă (Figura 1. Miezul este o țesătură stratificată sau integrată țesută din fibre cum ar fi bumbac, nylon, poliester sau vinil. Fiberul este cel mai vechi material de bază folosit, ușor de etanșat cu cauciucul, rezistența fiind ușor îmbunătățită în stare umedă, dar rezistența la rupere este scăzută (mai ales în jurul stratului de 56 N / mm). Rezistenta anticoroziva si a mucegaiului este slaba si utilizarea scade. La sfarsitul anilor 1950, fibrele de nylon au fost folosite ca material de baza si au devenit cea mai mare cantitate de fibre de nylon cu o rezistenta de pana la 700 N / m2, care este rezistentă la oboseală, coroziune și îndoire, mai mare Proprietățile fibrei poliesterice sunt similare cu cele ale fibrelor de nylon, iar alungirea elastică este doar jumătate din cea a fibrei de nailon.Este un material promițător. rezistența este de 200 N / m2, întinderea elastică Mai lungă decât fibra de nylon, ușor de îmbinat w cu rezistență la căldură bună, dar rezistența este redusă cu 10 ~ 25% în stare umedă, doar în câteva țări cum ar fi China, Japonia etc. Numai o fibră poate fi utilizată la împletitul miezului, de asemenea disponibil în două tipuri de fibre Amestecarea dimensională sau interconectarea. 3. Banda transportoare obișnuită este utilizată pe scară largă în materialele de construcții, industria chimică, cărbunele, energia electrică, metalurgia și alte departamente. Este potrivit pentru transportul materialelor neoriginante care nu sunt agresive, granulare și pulberi la temperatura camerei, cum ar fi cărbune, cocs, pietriș, ciment și alte materiale (materiale) sau bucăți, transportând materiale vrac cu o densitate în vrac de 6,5 ~ 2,5 t / m3, cum ar fi vrac, granular, pulbere etc., pot fi, de asemenea, utilizate pentru transportul bunurilor adulte.

Considerare

Alegerea benzii transportoare trebuie să ia în considerare diverși factori, în principal: cerințele relevante ale sistemului transportor pentru banda transportoare; condițiile de mediu ale terenului și cerințele de siguranță; tipul, forma, granularitatea și caracteristicile materialelor transportate, indiferent dacă există o funcție termică și chimică; necesită lățime de bandă maximă, tensiune de lucru și capacitate de transport; diametrul minim al tamburului; grosimea și rigiditatea laterală; încărcare suport; lungimea secțiunii curbe și a secțiunii de tranziție; metoda de întindere și accident vascular cerebral; punct de primire și condiție de primire. Și ciclul de funcționare a benzii transportoare: cerințe de rezistență la impact și rezistență la rupere; condiții comune.

Regulament

1 transportor cu bandă pe distanțe scurte, trebuie utilizat centura transportoare de bază din poliester. Pentru transportoare cu bandă cu capacitate mare de transport, distanțe lungi de transport, înălțime ridicată de ridicare și tensiune mare, trebuie utilizate curele transportoare din oțel.

2 Materialul care trebuie transportat conține un material de bloc mare. Atunci când căderea directă a punctului de recepție este mare, trebuie folosit un transportor rezistent la impact și la rupere.

3 Numărul maxim de straturi ale benzii transportoare cu strat de material stratificat nu trebuie să depășească 6 straturi: atunci când materialul care urmează a fi transportat are cerințe speciale privind grosimea benzii transportoare, acesta poate fi mărit corespunzător.

4 Transportorul cu bandă de scurgere trebuie să folosească o bandă transportoare ignifugă.