Conducătorul centurii de incendiu

- Jan 16, 2019-

În producția industrială, vom întâlni niște produse industriale care trebuie exploatate în condiții de temperatură înaltă. Apoi, acest lucru va duce la modul de a trata aceste produse la temperaturi ridicate și nu le putem lua mâna. Deci ce ar trebui sa facem? În acest moment avem nevoie de o bandă transportoare rezistentă la căldură. Apoi întrebarea este, cum pot să știu că această bandă transportoare poate fi rezistentă la căldură? Următoarele serii mici vă vor spune cum să deosebiți banda transportoare rezistentă la căldură.


În primul rând, cum să distingem calitatea benzii transportoare rezistente la căldură


Aplicarea benzii transportoare rezistente la căldură se reflectă în special în industria metalurgică, construcții și alte industrii, transportând materiale de temperatură ridicată, cum ar fi minele de cărbuni sinterizate, cocsul și clincherul de ciment. Materialele structurale sunt folosite în panza rezistentă la temperaturi înalte, iar formularea specială a formulărilor este bine rezolvată. Problema lipsei aderenței și a lipsei aderenței dintre straturi. Are caracteristici de greutate redusă, durată lungă de funcționare și rezistență la temperaturi ridicate.


Cum să identificați banda transportoare rezistentă la căldură?


1. Alegerea unei benzi transportoare rezistentă la căldură nu depinde doar de solicitarea termică, ci și de capacitatea mecanică a tensiunii mecanice; temperatura materialului transportat de banda transportoare și temperatura suprafeței benzii transportoare ar trebui să se bazeze pe natura și compoziția materialului însuși. Forma structurii suprafeței și dimensiunea dimensiunii particulelor variază. De exemplu, atunci când temperatura materialului dintr-o zonă mare este de 150 de grade (cocs sau minereu sinterizat) și zona de contact cu banda transportoare este mică, temperatura suprafeței benzii transportoare poate fi controlată la 60 de grade. Între 80 de grade. Cu toate acestea, atunci când banda transportoare transportă pulberea de ciment, temperatura materialului și temperatura suprafeței benzii transportoare sunt foarte mici.


2. Temperatura suprafeței benzii transportoare afectează în mod serios durata de viață a benzii transportoare rezistente la căldură și afectează, de asemenea, desprinderea capacului de cauciuc și delaminarea miezului. Prin urmare, atunci când selectați banda transportoare rezistentă la căldură, este important să luați în considerare temperatura suprafeței benzii transportoare. De asemenea, dacă temperatura ambiantă și banda transportoare pot fi complet răcite; în plus, viteza transportorului și distanța liniei centrale trebuie să acorde o atenție deosebită; pentru a asigura o durată lungă de viață a transportorului rezistent la căldură, grosimea cauciucului de acoperire este un factor-cheie.


3, curea transportoare cu temperatură ridicată Teflon


Benzina transportoare de tip teflon este, de asemenea, cunoscută sub numele de banda transportoare Teflon, banda transportoare Tiefulong, banda transportoare PTFE și banda transportoare rezistentă la temperaturi ridicate. Benzina transportoare de tip teflon este împărțită în banda transportoare cu plasă de teflon și o cârpă de temperatură ridicată Teflon. Ambele sunt acoperite cu rășină Teflon pe o cârpă din fibră de sticlă pentru a forma o țesătură de bază cu bandă transportoare din teflon (PTFE).


Wuxi Mingcheng Transmission Technology Co, Ltd. oferă clienților cu servicii personalizate și design de bandă transportoare de selecție, consultare on-line 24 de ore, produsele companiei sunt utilizate pe scară largă în alimente, băuturi, alcool, produse chimice de zi cu zi, produse farmaceutice, piese auto, construcții, posturi și telecomunicații, depozitare, logistică, ambalare, imprimare, protecția mediului, lemn, hârtie, ceramică, sticlă, cablu și cablu, tutun și alte industrii. serviciu profesional. Site-ul companiei: www.wxmccd.com


Caracteristici:


1, pentru temperaturi scăzute -70 ° C, temperatură ridicată 260 ° C, cu rezistență la intemperii, anti-îmbătrânire. După aplicarea practică, cum ar fi temperatura la temperaturi ridicate de 250 ° C


Continuă să fie plasat timp de 200 de zile, nu numai puterea nu va deveni mai mică, dar și greutatea nu este redusă; plasat la temperatura ridicată la 350 ° C timp de 120 ore, greutatea este redusă


Mai puțin de 0,6%; la -180 ° C, temperatură foarte scăzută și poate menține moliciunea originală.


2, benzi transportoare din teflon neadezivi: nu aderă ușor la nicio substanță. Ușor de curățat toate tipurile de grăsimi, pete sau alte aderențe atașate la suprafața sa


Aproape toate substanțele aderente, cum ar fi pasta, rășina, vopseaua etc., pot fi îndepărtate cu ușurință;


3, rezistente la coroziunea chimică, pot rezista la coroziunea acidului puternic, a alcaliilor, a aqua regia și a diferiților solvenți organici.


4. Banda transportoare de teflon are stabilitate dimensională bună (coeficient de extindere mai mic de 5 ‰) și rezistență ridicată. Are proprietăți mecanice bune.


5, oboseala anti-încovoiere, poate fi utilizată pentru diametrele de roți mai mici.


6, rezistență la medicament, netoxică. Aproape toate produsele de droguri sunt disponibile.


7, ignifug.


8. Permeabilitatea la aer a benzii transportoare, reducerea costului sursei de căldură și îmbunătățirea eficienței de uscare.