Bandă transportoare de vânzare

- Jan 23, 2019-

Puțurile de undă ale benzii transportoare Pu folosesc sfaturi

Banda transportoare cu nervuri ondulate este utilizată pe scară largă în industria de transport de materiale. Are multe avantaje, cum ar fi volumul mare de transport, materialul nu este ușor de scurgere, alunecare etc., și este bine primit de clienți. Deci, care sunt precauțiile în utilizarea coastelor în formă de undă în timpul utilizării?

image

1. Folosiți o bandă transportoare cu nervuri pentru a preveni presiunea fazei de împingere și a fazei grele. Ar trebui să fie folosite și ținute într-o buclă


2. Dacă există alunecări sau trageri în utilizarea benzii transportoare cu nervuri, defecțiunea trebuie eliminată în timp, sistemul de tensionare trebuie ajustat, iar dispozitivul elastic trebuie menținut flexibil.


3. Nu lăsați cureaua să se desprindă sau să curgă șarpele în timpul transportului, trebuie să fie ajustată în timp.

- Utilizarea corectă a benzii transportoare

Utilizarea benzilor de transport obișnuite, vânzările directe fabrica transportoare fusta alimente, există multe nevoi, aici vă ajutăm să analizați utilizarea corectă a benzilor transportoare, Dongguan alimentare fusta transportoare centura, sper să vă ajute.


1. Împiedicați pornirea benzii transportoare.


2. Când banda transportoare se scurge, trebuie luate măsuri pentru corectarea acesteia în timp.


3. Curelele de transport de diferite tipuri și dimensiuni nu sunt potrivite pentru utilizare împreună, iar îmbinările sunt lipite.


4. Tipul, structura, specificația și numărul de straturi ale benzii transportoare trebuie selectate în mod rezonabil în funcție de condițiile de utilizare.


5, viteza de rulare a benzii transportoare nu este, în general, mai mare de 2,5 m / s, dimensiunea blocului este mare, banda transportoare pentru furtuna de alimentare cantitatea de bani, materialul abraziv și utilizarea dispozitivului fix de descărcare de pere trebuie să încerce să utilizeze viteza redusă.

image

Înainte de punerea în funcțiune a centurii de cauciuc a transportorului cu bandă, pentru a asigura tensiunea și frecare dintre curea și tamburul de transmisie, banda normală a benzii transportoare consideră doar o marjă de întreținere comună și după o perioadă de funcționare îmbinarea cu bandă Se va realiza peeling, îmbătrânirea naturală, deschiderea stratului de cauciuc, decalajul dintre îmbinările celor două îmbinări etc., ceea ce va duce la o scădere semnificativă a rezistenței la tracțiune la îmbinare, iar transportorul pentru fusta de alimente este vândut pentru a asigura funcționarea sigură și stabilă a transportorului cu bandă, în funcție de transportor Ciclul de întreținere trebuie să taie îmbinarea, să reprofileze o îmbinare și să efectueze cea de-a doua reparație atunci când este utilizată îmbinarea benzii transportoare. Procesul de revizie tradițională se datorează faptului că echilibrul articulației dintre cele două îmbinări este mai mic decât dimensiunea îmbinării articulației sau suprapunerea articulației celor două îmbinări este aproape de zero. Înlocuiți întreaga bandă transportoare și înlocuiți parțial o nouă bandă de cauciuc pentru a repara îmbinarea

image