Bandă transportoare pentru scări

- Dec 27, 2018-

Benzile transportoare joacă un rol extrem de important în procesul de producție. Benzi transportoare obișnuite au o suprafață plană și frecare redusă, făcându-le ușor să alunece pe pante.


Ascensorul de tip scară din mall permite consumatorilor să se miște rapid între etaje, ceea ce este ferm și convenabil. Deci, poate ca benzile transportoare să fie așa? "Corturile de scară", cum ar fi ascensoarele de tip scări, pot fi ciclate și executate în mod repetat, transportând obiecte de la locurile joase la înălțimi sau transportând obiecte de la înălțimi până la locurile joase. Atunci când elementul este plasat pe un "transportor de scară", deși elementul este transportat pe o pantă, elementul este amplasat orizontal și este mai stabil în timpul transportului.


"Banda transportoare scară" este nouă în proiectare, ceea ce face ca transmisia de articole să fie mai sigură și mai convenabilă.

Transportorul cu bandă de alunecare este potrivit pentru transportul continuu al mărfurilor pe podea sau între înălțimi. Conveierul cu bandă de alunecare cu un unghi de înclinare mic (≤30 °) este prevăzut cu o braț, o manetă și o fustă pe centură pentru a permite ridicarea obiectului la un unghi mai mare. Are caracteristici de eficiență ridicată, transport rapid, zgomot redus și neîntrerupt. Sunt potrivite în mod special pentru transportul de materiale mici, cum ar fi produsele alimentare, piesele turnate prin injecție, pulberile și industriile diferitelor părți. Se utilizează pentru transportul mărfurilor între avioane cu înălțime ridicată, cum ar fi pardoseala superioară și inferioară, topografia pantă și trecerile peste. În unele cazuri, acesta poate fi utilizat în locul unui lift. Pentru a preveni rularea obiectelor din cauza gravitației la transportul obiectelor granulare, se poate adăuga o deflectoră la intervale.


Transportorul cu bandă de fustă adaugă accesorii la banda transportoare, cum ar fi șicanele și fustele de ridicare. Toate accesoriile sunt sudate cu frecvență înaltă și conectate perfect. Mașina de nylon este utilizată pentru a procesa ruloul de presiune. Banda transportoare rulează fără probleme și poate satisface cerințele de procesare a pulberilor și pulberilor, utilizate pe scară largă în industria alimentară, chimică, farmaceutică și în alte industrii


Transportorul cu bandă cu unghi mare este un transportor cu bandă foarte aranjat. Gama sa de transport poate fi de câțiva metri înălțime, până la câteva zeci de metri înălțime. Structura transportorului cu bandă mare cu unghi este lipită de părțile laterale ale benzii transportoare din cauciuc plat. "Fusta", care are o anumită rezistență și elasticitate între fuste, constituie o găleată ghemuită, astfel încât materialul este transportat în mod continuu în găleată.


Cureaua de transport cu bandă a transportorului cu bandă de rotație este echipată cu o rolă specială de rulare (rulment plus POM) sau cu o nervură de ghidare de sudură de înaltă frecvență pe partea exterioară a benzii transportoare pentru a opera banda transportoare într-o șină specială de ghidare. Cilindrul este fabricat dintr-un pachet special de conuri. Cilindru de cauciuc, utilizat pe scară largă în industria alimentară, băuturi, electronică, tutun și alte industrii, putem alege o rolă cu diametru mai mic, ceea ce face conexiunea la colț mai convenabilă, soluția perfectă la problema de tranziție.


Caracteristicile mașinii curelei de transmisie: acest echipament este potrivit pentru toate tipurile de producători de magazin de fluxuri, logistică pentru produse mici și mijlocii, sistem de alimentare cu sistem de control al frecvenței, performanță stabilă, sigură și fiabilă, ușor de operat. Viteza liniei este, în general, de 30 de metri pe minut.