Conferința de Belt Game Show

- Mar 04, 2019-

Extindeți baza de antrenament Dongguan Extindeți regulile și obiectivele centurii de transfer ale companiei:

Transferați regulile de joc

1. Formatorul împarte studenții în grupuri de 15-25 de persoane și le distribuie fiecărui grup de zece ziare și benzi și 2 foarfece.

2. Studenții au folosit ziare și bandă pentru a realiza o bandă transportoare și au transportat membrii grupului spre destinații aflate la 30 de metri distanță. Banda transportoare trebuie să fie închisă. Nu există nicio limită a numărului de jucători per expediere. Banda transportoare nu se poate rupe în timpul funcționării. Dacă se rupe, toți jucătorii trebuie să se întoarcă la punctul de plecare pentru a începe din nou. Vedeți care grup poate transporta toți jucătorii din acest grup cât mai repede posibil.

image

Scopul aspectului benzii transportoarelor

În procesul de realizare a centurii de transmisie, cum să atribuiți sarcini, ce fel de design al benzii transportoare ar trebui să fie utilizat de studenții Companiei de Dezvoltare Dongguan pentru a finaliza sarcina la cea mai rapidă viteză, iar elevii trebuie să exercite puterea colectivă, să planifice și să implementeze împreună . Acesta este un test pentru conștientizarea muncii în echipă și diviziunea muncii studenților. Și rezultatul final este, fără îndoială, cea mai intuitivă măsură a acestui test.

1. Cultivarea conștientizării studenților cu privire la diviziunea muncii și eficiență.

2. Inspire Dongguan pentru a extinde creativitatea studenților companiei și pentru a-și mobiliza pe deplin imaginația.

3, atmosfera activă a echipei, permiteți elevilor să se relaxeze și să se bucure în joc

image