Bandă de generare a benzii transportoare

- Feb 26, 2019-


Numărul de participanți: de la 15 la 25 de persoane 1 grup


Timp: 30 de minute


Locul de desfășurare: loc deschis în aer liber


Props: mai multe seturi de ziare, benzi, 2 perechi de foarfece

u=391405420,3990107573&fm=27&gp=0

regulile jocului


1. Formatorul împarte studenții în grupuri de 15-25 de persoane și le distribuie fiecărui grup de zece ziare și benzi și 2 foarfece.


2. Studenții au folosit ziare și bandă pentru a realiza o bandă transportoare și au transportat membrii grupului spre destinații aflate la 30 de metri distanță. Banda transportoare trebuie să fie închisă. Nu există nicio limită a numărului de jucători per expediere. Banda transportoare nu se poate rupe în timpul funcționării. Dacă se rupe, toți jucătorii trebuie să se întoarcă la punctul de plecare pentru a începe din nou. Vedeți care grup poate transporta toți jucătorii din acest grup cât mai repede posibil.


Scopul jocului


În procesul de realizare a benzii transportoare, cum să atribuiți sarcini, ce fel de design al benzii transportoare poate fi folosit pentru a finaliza sarcina cu cea mai rapidă viteză, elevii trebuie să exercite puterea colectivă, să planifice și să implementeze împreună. Acesta este un test pentru conștientizarea muncii în echipă și diviziunea muncii studenților. Și rezultatul final este, fără îndoială, cea mai intuitivă măsură a acestui test.


1. Cultivarea conștientizării studenților cu privire la diviziunea muncii și eficiență.


2. Inspirați creativitatea studenților și mobilizați pe deplin imaginația lor.


3. Atmosferă activă a echipei, permiteți elevilor să se relaxeze și să se bucure în joc.


Discuție relevantă


1. Ce discuții ați făcut cu privire la proiectarea benzii transportoare și, în sfârșit, cum să o determinați?


2. Credeți că planul de implementare este cel mai eficient? Există vreun alt loc de îmbunătățit?


3. Cât de mult este numărul de membri ai centurii de transmisie și numărul de jucători care credeți că este cel mai potrivit?


4. Ce metode sunt disponibile pentru a face banda transportoare mai puternică și nu este ușor de rupt?


5. Ați considerat dispunerea curelelor de transmisie atunci când jucătorii sunt transportați și care sunt principalele considerente?

cf4ec417503262824675aba7b995e859_u=3991471311,3441744518&fm=27&gp=0

6. Ce te-a inspirat din acest joc?


Principalele obstacole în calea jocului și soluții


1. Pentru a transporta cât mai curând posibil toți jucătorii, unii stagiari pot lua în considerare crearea unei centuri mari de transport pentru a transporta toți oamenii o singură dată, iar unii stagiari pot lua în considerare crearea unor centuri de transport mai mici. Membrii echipei au fost transportați în loturi. De fapt, având în vedere faptul că banda transportoare se poate rupe, transportul lotului poate răspândi riscul și va fi mai fiabil.


2, dar este încă o problemă aici cât de mare este centura de transport și că fiecare grup trebuie să fie repartizat în mod rezonabil în funcție de propriul personal. De asemenea, este bine să împărțiți membrii grupului în mai multe echipe de transport, iar fiecare echipă de transport produce simultan centuri de transport. Dacă unele echipe au terminat primul, iar alte echipe au nevoie de ajutor, ajutați-le. La urma urmei, succesul jocului depinde de momentul în care poate sosi ultima echipă. Dacă nu aveți nevoie de el, cine va termina primul și cine va pleca mai întâi.


3, pentru a face jocul mai dificil, puteți adăuga, de asemenea, regulamente, de exemplu, în procesul de transport al centurii, mâinile și pieptul membrilor echipei nu pot atinge banda transportoare și așa mai departe.

u=2265768386,2769892000&fm=27&gp=0